Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Valmierā notiks Dārza koncerts

Līga Tarbuna, 03.08.2009. 16:43

Ceturtdien, 6.augustā, plkst.18.00 Valmieras Mūzikas skolas dārzā, Beātes ielā 12, notiks Dārza koncerts. Koncertā piedalīsies pianiste Jautrīte Putniņa, komponists Pēteris Plakidis, soliste Ilze Paegle, flautiste Madara Behmane, pianiste Ruta Birzule, vijolniece Madara Pētersone, kā arī Rīgas Muzikālā teātra koncertmeistare Agija Ozoliņa-Kozlovska un Valmieras Mūzikas skolas pedagogi un audzēkņi.

Valmieras Mūzikas skolas direktors Aivars Cepītis informē, ka šogad Dārza koncerti norisināsies jau 18.sezonu. „Iepriekšējos gados ik vasaru organizējām četrus Dārza koncertus, šogad iecerēti divi. Dārza koncerti Valmierā ir interesanti ar to, ka koncertprogramma kļūst zināma tikai pāris stundas pirms koncerta sākuma. Arī šogad turpināsim tradīciju, ka skatuves mākslinieki savu dalību koncertā varēs pieteikt pat pasākuma dienā – ne vēlāk kā divas stundas pirms koncerta,” saka Aivars Cepītis.

Nākamais Dārza koncerts norisināsies 20.augustā plkst.18.00. Abu koncertu apmeklējums bez ieejas maksas.

Pasākuma norisi atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV