Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Igaunijā notiks Baltic Dance Factory komandu sadraudzības putu ballīte

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 04.08.2009. 14:43

Sestdien, 8.augustā, Igaunijā, Pērnavā pie un iekš kluba SUNSET notiks Igaunijas – Club Unlimited un Latvijas – Baltic Dance Factory komandu sadraudzības putu ballīte – WARMDUSCHER meets FOAM KINGDOM.
Igaunijā notiks Baltic Dance Factory komandu sadraudzības putu ballīte

Leģendārais WARMDUSCHER projekts Igaunijā darbojas jau kopš 2001.gada un ar vairāk kā divdesmit pieciem lieliskiem pasākumiem tas ir kļuvis par vienu no iemīļotākajiem deju mūzikas cienītāju vidū. Šo gadu laikā tajā ir piedalījušies vairāk kā divdesmit pasaulē atpazīstami un izcili diskžokeji: Moguai, Da Hool, Tomcraft, Warmduscher, The Prophet, DJ Isaac un Max B.Grant ir tikai daži no viņiem.

Pasākums, kura starts tiks dots plkst.22.00, vienlaicīgi risināsies uz diviem deju plačiem. Viens no tām atradīsies iekštelpās, bet otrs ārā pie kluba – pludmalē, kur tad arī notiks galvenā ballēšanās putās. Muzikālais formāts – no minimal techno līdz progressive trance un hardstyle rīta pusē.

Muzikāli, Igauniju šajā pasākumā pārstāvēs ilgadējie WARMDUSCHER rezidenti – DJ Kolzar, DeeJay A.A.V un Kristjan Hirmo, bet Latviju – FOAM KINGDOM nemainīgais trījnieks – [Ex] da Bass, Beatax un Trakais Mārtiņš, kā arī video mākslinieki – vīdžeji Pe Joke, Kosmoss un LJ Lightboy, līdzi ņēmot lielu daudzumu video tehnikas un dekorāciju – ar mērķi klubu SUNSET pārvērst līdz nepazīšanai. Savukārt igauņi, parādā solās nepalikt, un jau pēc nedēļas – 15.augustā, Latvijas un Igaunijas sadraudzības putu ballītē, Sauleskalna estrādē Talsos, ieradīsies pat ar īpašu un Latvijā vēl neredzētu putu lielgabalu!

Ieejas biļetes cena klubā SUNSET – 150 kronas (aptuveni Ls 6).

Vairāk par klubu un viesnīcas rezervēšanas iespējām Pērnavā – http://www.sunset.ee.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV