Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā durvis vērs klubs "Discotheque"

Imants Mozers, 04.08.2009. 16:01 | komentāri (1)

14.augustā pl. 22:00 Mūkusalas 42 savas durvis vērs iespaidīgs Rīgas naktsdzīves piedzīvojums - klubs DISCOTHEQUE, radot jaunu alternatīvu gaumīgai un kvalitatīvai izklaidei galvaspilsētā.
Rīgā durvis vērs klubs "Discotheque"

DISCOTHEQUE ir veidots trijos līmeņos un sadalīts četrās izklaides zonās. Kluba divās lielākajās deju zālēs "DISCO" (izvietota divu stāvu līmeņos) un "TEK" katru piektdienu un sestdienu uzstāsies ārzemju un pašmāju mākslinieki.

"DISCO" zāle - sajūtām un melodijai! - zāles muzikālais formāts - mūsdienīgs disko&funk un īpaši aicinātu DJ mix sesijas. Savukārt "TEK" zāle - īsts piedzīvojums spēcīgu elektroniskās mūzikas šovu piekritējiem. Kluba trešajā stāvā izvietots plašs "chillout’ bārs "Q" - sarunām un emocijām relaksētākā atmosfērā. "DISCO" zāle būs aprīkota ar 14 metrus garu bāra leti, kas priecēs kluba apmeklētājus ar visdažādākajiem dzērienu kokteiļiem no mūsu foršajiem bārmeņiem un patiesi draudzīgajām cenām.

Kluba apmeklētāju ērtībai ar kluba "DISCOshuttle’ tiks piedāvāta iespēja visas nakts garumā ik 15 minūtes nokļūt uz klubu un no tā atpakaļ Rīgas sirdī 21.augustā un 22.augustā. Maršruts: Strēlnieku laukums - klubs DISCOTHEQUE.

Ieeja kluba no 21 gada vecuma + face control.





» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV