Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

SHARK ENERGY TOUR turpinās ar festivālu Kaunatā

Edgars Antonevičs, 07.08.2009. 15:52

15.augustā attālajā ezeru zemes pilsētā, Kaunatā norisināsies mūsu zemes vecākais elektroniskās mūzikas festivāls SUMMER HOUSE. Tas šogad būs jau 14.pasākums ar nosaukumu „God Save The Vinyl”.
SHARK ENERGY TOUR turpinās ar festivālu Kaunatā

SHARK ENERGY tūre, kas pilvērtīgi ir kļuvusi par Baltijas lielāko elektroniskās deju mūzikas pasākumu sēriju, nepilna gada laikā apceļojot gandrīz visas Latvijas lielākās pilsētas un jau raugoties tālāk uz kaimiņvalstīm, ir rezervējusi sev vienu no SUMMER HOUSE četrām deju grīdām. Šoreiz „enerģijas tūres” dīdžeji uzstāsies uz speciāli izveidotas SHARK ENERGY TOUR Open Air skatuves.

Latvijas  enerģiskākās tūres rezidenti arī šoreiz būs LV DJ TOP 2008 otrās un septītās vietas ieguvēji, attiecīgi Andre Crash (a.k.a. DJ Crash) un DJ Deros (abi Tasty Soundz, Latex Records), kā arī nepārprotams pēdējo gadu topa līderis - Bogdan Taran (Dancebox, Amber Muse).

Jāatgādina, ka šis būs jau devītais (!) SHARK ENERGY TOUR posms, pēc kura tūres vasaras sezona būs beigusies, lai rudenī atgrieztos atpakaļ klubu telpās un likt kustināt kājas visiem dejotgribētājiem.

Informācija par nākamajiem pasākumiem vēl sekos, bet pagaidām visu iepriekšējo pasākumu galerijas, kā arī aktuālāko informācija varat atrast iekš www.sharkenergy.lv/tour

Pasākumu atbalsta SHARK ENERGY DRINK, SunSound, Draugiem.lv, Double Coffee, nightlife.lv, NightLife TV, Fotostudija Imagine, Studentlife un citi.

Informatīvie atbalstītāji: www.orb.lv, www.easyget.lv, www.ind-ex.lv, www.club.lv, EHR Paty Service, www.clubland.lv un citi.
       
Tūres oficiālais rādio -  European Hit Radio

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV