Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šonedēļ “Mojo Cafe” - džezs un balādes

Arturs Orenits, 11.08.2009. 12:10 | komentāri (1)

Trešdien, 12. augustā, “Mojo Cafe” viesosies Ingemars Pālens, savukārt ceturtdien uz koncertu aicina džeza duets “Guru”.
Šonedēļ “Mojo Cafe” - džezs un balādes

Ingemars Pālens “Mojo Cafe” dziedās liriskas un melodiskas džeza, popa, roka  balādes.

Ingemars Pālens ir dziedātājs un komponists, kas ir sācis dziedāt salīdzinoši nesen. Piedalījies konkursos "Jaunās Zvaigznes" - Imanta Kalniņa daiļrade un nokļuva līdz finālam, starptautiskajā konkursā "WorldStars", kurā ieguva 3.vietu nominācijā "Vokāls". 2006. un 2007.gada vasarās ASV, Losandželosā mācījies pie slavena vokālā pedagoga Seta Riggs, kas ir mācījis daudzas pasaules mūzikas un filmu zvaigznes, piemēram ,Whitney Houston, Celine Dion, Michael Jackson, gubernatoram Arnoldam Švarcnēgeram mācījis pareizi runāt utt.

Koncerts "Mojo Cafe" būs piezemētas gaismas un radošas atmosfēras caurstrāvots.

GURU parasti ir džeza kvartets, bet šoreiz spēlēs duetā - Inese Bērziņa (vokāls) un Nora Bite (ģitāra). Izpilda džeza un popa standartus un new jazz oriģinālkompozīcijas.

“Kompozīcijās dejo cauri mierīgiem tuksnešiem, salauž taktsmērus pulkstenim, ielec latino ritmā, pēc tam atpūšoties melodiskā mierā. "Iegrūvo" un atkal brīvajā vējā plūst pa upi. Tās stāsta par vientuļiem vīriem tuksnesī, kā arī par iekšējās gaismas ieslēgšanu. Pulksteni, laiku, spēlmani, par to, ka varbūt jau par vēlu, par "slīdīgiem soļiem" un jā, nevēlēšanos sacensties... par... par... dzīvi, “ stāsta par savu mūziku mākslinieces.

Ineses Bērziņas rotaļīgais vokāls jeb lielā balss un kontakts ar publiku - komplektā ar Noras Bites kompozīcijām un ģitārspēli ir aprīnas vērts. Nora savos pieredzes gados paguvusi izspēlēties apmēram 30 - 40 dažādās grupās un projektos (Red Bee, Camillas, Deniss Paškevičs, Jolanta Gulbe, Raita Ašmaņa bigbends, Cabaret Artelis jaungada šovs un daudzi citi projekti un grupas). Abas ar Inesi kopā spēlē 3. gadu.
   
Abas strādā arī par pedagogiem. Inese - Venspils un Bolderājas mūzikas skolu džeza nodaļas vokālā pedagoģe. Abas ieguvušas pieredzi Berklee school of music Itālijā vasaras nometnē un citās meistarklasēs gan Latvijā, gan ārpus tās, spēlējušās arī Ēģiptē.

Inese nesen piedalījusies slavenajā Igaunijas Nomme Jazz konkursa finālā. Bet galvenais nav pagātnē, bet patreizējā mirklī - just un mīlēt to, ko dari! Tāpēc arī viņas spēlē!

Koncertu sākums 21:00, ieeja par brīvu.

“Mojo Cafe” atrodas Pils ielā 7.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV