Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā "Discotheque" notiks pirmais apmeklētājiem atvērtais pasākums

Imants Mozers, 13.08.2009. 10:17

15.augustā plkst. 22:00 "DISCOTHEQUE", Mūkusalas ielā 42 klubā, notiks pirmais apmeklētājiem atvērtais pasākums.
Klubā "Discotheque" notiks pirmais apmeklētājiem atvērtais pasākums

Kluba divās deju zālēs uzstāsies: "DISCO FLOOR": BHAVIK /UK/, "TEK FLOOR": ELECTRICANO /LV/ "TEK", AGENT /LV/, savukārt kluba augšstāva jūsu dvēseli, prātu un ķermeni priecēs relaksējoša un draudzīga atmosfēra chillbārā "Q".

Nedaudz par BHAVIK!

Ministry of Sound, The End, Fabric, The Egg, Neighbourhood, Pacha, Cream, Sankeys Soap; Parīze, Ibica, Prāga, Dubaja, Hong Konga, Kenija …. un tagad Rīgā, klubā DISCOTHEQUE!

Dzimis 80. gados Anglijas ziemeļrietumos, uzaudzis pie Soul, Disco, Funk, savas muzikālās karjeras laikā ir paspējis uzkrāt lielu pieredzi spēlējot House, Soul, Disco, RnB, Hip Hop un citus mūzikas novirzienus pasaules atzītākajos klubos un sadarbojies ar patiešam lieliem vārdiem mūzikas biznesā - Tim Westwood, Trevor Nelson, Pete Tong, David Morales un daudziem citiem.

Sadarbībā ar "Mītava OPEN" futbola turnīra organizatoriem paralēli pirmajai kluba atvērtajai naktij notiks arī turnīra oficiālā afterparty, kas nesīs gana daudz pozitīvu pārsteigumu kā afterparty viesiem, tā arī kluba apmeklētājiem viesiem.

Gaidām Jūs klubā uz, iespējams, pēdējo laiku karstāko klubu ballīti ar BAHVIK no Londonas!

Ieeja klubā no 21 gada vecuma + face control.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV