Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

''Mikimauss'' Brīvajai skatuvei pievienojas viens no Latvijas labākajiem perkusionistiem

Andis Braunfelds, 13.08.2009. 12:27

Ir apstiprinājies, ka pirmās ''Mikimauss'' Brīvās skatuves atklāšanas pasākumā Andrejsalā  15. augustā ir piekritis piedalīties viens no Latvijas labākajiem perkusionistiem Dzintars Vīksna (apvienība ''Pulsa efekts''  http://www.pulse-effec.lv). Šis notikums var tik uzņemts kā iedrošinājums ņemt aktīvu dalību un pieteikties uz Brīvās skatuves pasākumiem gan sitamo instrumentu, gan arī visiem pārējiem dzīvās performances māksliniekiem.
''Mikimauss'' Brīvajai skatuvei pievienojas viens no Latvijas labākajiem perkusionistiem

15. augusta pasākums ilgs no plkst.  18.00 līdz pat tumsai, to atklāj Dzintars Vīksna ar jauno DJ Brave Soul no apvienības ''Hbeat'' ( http://www.hbeat.lv/), vēlāk tiem sekos plašu meistars Mārtiņš Ābols, Edgars ar Didgeridoo (vēja pūšamais instruments - cēlies no Austrālijas) un DJ Foxy Mandy ar Sexy kitten crew dejotājām, kas speciāli uz vienu stundu būs ieradusies no Paul van Dyk skatuves Ogrē, lai pa taisno pēc uzstāšanās dotos atpakaļ un turpinātu spēli tur.  

Vairāk par Dzintaru Vīksnu:

Dzintars Vīksna savu muzikālo karjeru ir uzsācis ar estrādes bungu komplektu, taču, meklējot arvien jaunus un jaunus apvāršņus, atradis perkusijas. Savas zināšanas Dzintars ir paplašinājis pie perkusionistiem Otello Matachenas (Itālija), Keba Sonko (Gambija), Tjago Loe (Brazīlija) un Samites Mulondo (ASV ar Āfrikas izcelsmi) u.c.

Dzintars ir spēlējis perkusijas gan ar dažādiem vietējiem un ārvalstu Dj – Krii, AG, Raitis, RUDD, Electricano, Kid Loko, Romantixx, Beat u.c., gan grupās ''BTH'', ''Fomins & Kleins'', ''Latvian Blues Band'' u.c. Šobrīd aktīvi koncertē kopā ar savu izveidoto perkusionistu apvienību ''Pulsa efekts'' (http://www.pulse-effect.lv), spēlējot gan paša komponētas pasaules mūzikas žanra kompozīcijas, gan uzstājoties ar šovprogrammām, kur notiek saspēle gan ar ugunsmāksliniekiem, gan tiek prezentēti dažādi ritmiski skeči. Ikdienā Dzintars ir vairāku pašizveidotu ķermeņa ritmikas pulciņu pedagogs dažādās Latvijas vidusskolās, kā arī Ritma Institūtā, kā arī individuāli un grupās vada perkusiju nodarbības.

Vairāk par pasākumu:
http://www.nightlife.lv/pasakumi/pirma-briva-skatuve-mikimauss

Pasākumu organizē :
Radošā apvienība ''Mikimauss''

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV