Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Depo" notiks MOREA augusta mēneša koncerts

Sandis Baumanis, 20.08.2009. 09:14

Šodien, 20.augustā, klubā “Depo” (Vaļņu iela 32, Rīga) norisināsies neatkarīgās mūzikas pasākumu sērijas MOREA augusta mēneša koncerts.
"Depo" notiks MOREA augusta mēneša koncerts

Uz pagrabstāva skatuves gaidāma grupu “A Far Distance”, “Dislocation”, “Mind Trophy”, “Eyes? Her Eyes!?” un “Swarky” uzstāšanās, savā saturā iekļaujot variatīvu un daudzveidīgu žanrisko spektru, sākot ar progressive metal līdz pat ambient postrokam.

Turpinās arī klausītāju atzinību un ievērību guvušie akustiskie koncerti kluba augšstāva bārā, kuros nemainīgi iespēja "pieklusinātākos" skanējumos dzirdēt ne tikai atsevišķus dziesminiekus, bet arī dažādas grupas, kuras līdz šim iepazītas ierasti krietni "smagnējākā" izpildījumā.

Šajā reizē 2004.gadā dibinātā alternative / pop-punk grupa “Seat Free”, kuri līdz šim nospēlējuši vairāk nekā 70 koncertu un 2008. gada vasaras sākumā ierakstījuši jau trešo singlu "Reckless Boy". Kā galvenās grupas radošās ietekmes minamas amerikāņu grupas “The All-American Rejects”, “Yellowcard” un “Mest”.

Deju zālē klausītājus priecēs DJ Ieva, kuras pārstāvētā grupa “ManGo” nesenā pagātnē ar pirmo kārtas numuru balsojuma rezultātā tikusi izvēlēta dalībai “Rock'n'Riga” garāžas dueļu otrajai sezonai.

Ieeja no plkst. 21:00 (sākums plkst. 21:30). Ieejas maksa: 3 Ls / pēc plkst. 22:00 4 Ls, bet, ierodoties ar flyer, kā ierasti lētāk.
 
Plašāka informācija:
http://www.klubsdepo.lv
http://www.last.fm/event/1127772

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV