Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Baltijā labākie eksperimentālā hip-hop’a DJ’i „Rīgas Svētkos” viesosies „Dirty Deal Cafe”

Krista Jansone, 20.08.2009. 18:23

Piektdien, 21. augustā, par godu  „Rīgas svētkiem” „Dirty Deal Cafe” rīko „Netīrās dejas 2009”, kurās viesosies Quazar un Justas Fresh -  puiši no mākslinieku apvienības „Mondayjazz” .
Baltijā labākie eksperimentālā hip-hop’a DJ’i  „Rīgas Svētkos” viesosies „Dirty Deal Cafe”

„Mondayjazz ” kustība , ar saukli „Jazz for the Working Class”,  aizsākās 2007 gadā, kad Lietuvā populāri DJ’i Tadas Quazar un Justas Fresh  izlēma veidot kopprojektu.  Pateicoties viņu mājas lapai  www.mondayjazz.com , projekts pārsteidzoši strauji iemantoja popularitāti. „Mondayjazz” ir klausītāji un fani no 70 pasaules valstīm.

Justas Fresh griež plates jau kopš 1997. gada. Viņš vairakkārt ir ierindojies Lietuvas labāko DJ’u Top3 un  ir aktīvi darbojies  leģendārajā  apvienībā „Boogaloo Lituania Crew”. Spēlējot „Boogaloo” ballītēs, viņš iepazinās ar Tadas Quazar, kurš kā DJ’s aktīvi darbojas no 2002. gada. Šobrīd puiši projekta „Mondayjazz” ietvaros ne vien rīko iecienītākās ballītes Lietuvā, bet arī producē mūziku  un strādā pie  mūzikas izdevniecības izveides, kā arī organizē pasākumu sēriju „Mondayjazz LIVE”, kuras ietvaros tiek rīkoti jauno Lietuvas mākslinieku koncerti.

Vakara gaitā dejas nodrošinās arī pašmāju : DJ Brain un Cliche, kā arī DJ Putins.

Netīro deju stilistika – eksperimentālais un avangarda hip hops,  IDM , Glitch hops, up tempo utt.

VJ’i - Max Voitech un Gaffa

DJBRAIN & CLICHÉ ir viens no savdabīgākajiem un neapšaubāmi spēcīgākajiem Latvijas elektroniskās mūzikas mākslinieku duetiem, kas savu šī brīža muzikālo repertuāru raksturo kā 'ghetto electronica'. Dziļāk iztirzājot šo segvārdu, klausītājs tiek iepazīstināts un izklaidēts ar visai specifisku un nenoliedzami enerģisku muzikālo ceļojumu tādu žanru ietvaros kā idm, glitch-hop, downtempo, rnb, hip-hop, nu rave, u.tml.

Vieta: Dirty Deal Cafe

Durvis vaļā: 19:00

Vakara programma no : 22:30                                         I

eejas maksa: Dejas bez maksas, bet esiet gatavi, bārmeņi pie pirmā dzēriena lūgs Jums piemaksāt  1 LVL mūziķu honorāriem.

Info:
www.dirtydeal.lv
www.mondayjazz.com
www.myspace.com/mondayjazz
Mondayjazz video: http://www.youtube.com/watch?v=iF4I6fKbXEQ
http://www.youtube.com/watch?v=OHQ5dop1BVY

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV