Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dzintaru koncertzālē uzstāsies Gariks Sukačovs un grupa "Ņeprikasajemije"

Inese Rutkovska, 20.08.2009. 19:56

28. augustā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Gariks Sukačovs un grupa "Ņeprikasajemije". Grupu "Brigada S" un "Ņeprikasajemije" līderis, solo projektu autors, režisors un rakstnieks Gariks Sukačovs ir viens no visspilgtākajiem un atraktīvākajiem Krievijas rokmūzikas frontmeniem.

Gariks Sukačovs publikai pazīstams jau no 1986.gada, kad piedalījās pirmajā Krievijas underground-rock festivālā "Rok-jolka". Šobrīd viņš jau ir kolorīta rokmūzikas ikona, bez kuras grūti iedomāties Krievijas mūzikas skatuvi. Ļoti īpašas ir viņa uzstāšanās - katrs Garika Sukačova koncerts ir unikāls, vienreizējs šovs, kurā mūziķis nesavtīgi izliek visu sirdi un dvēseli, atdod publikai sevi visu.

Grupa "Ņeprikasajemije" radusies 1994.gadā, zināmā mērā kā turpinājums Sukačova iepriekšējam projektam ar nosaukumu "Brigada S". Grupas muzikālā dzīve jau no pašiem pirmsākumiem bija vienlaikus iespaidīga un reizē izsmalcināta. 1996.gadā tā koncertēja starptautiskā rokfestivālā Maskavā uz vienas skatuves ar "Deep Purple" un "Status Quo", divus gadus vēlāk uzstājās tiešajā ēterā BBC Londonā, kā arī ierakstīja skaņu celiņu Garika Sukačova pirmajai mākslas filmai "Vidējā vecuma krīze". Paralēli tam tikai ierakstīti vairāki albumi un notika plašas koncertturnejas. Šo gadsimtu "Ņeprikasajemije" uzsāka uzstājoties kopā ar leģendāro Emīru Kusturicu un "The Non Smoking Orchestra", kā arī ierakstot nākamos albumus un aktīvi koncertējot. Garika Sukačova un grupas "Ņeprikasajemije" radošā mijiedarbība joprojām turpinās, solot koncerta apmeklētājiem atskaņot gan negaidītus pārsteigumus, gan visgaidītākās kompozīcijas, kas jau kļuvušas par Krievijas rokmūzikas klasiku.

Maijā preses izdevumi ziņoja, ka Gariks Sukačovs ievietots slimnīcā pēc ceļu satiksmes negadījuma, kurā ar motociklu notriecis neuzmanīgu gājēju, taču fani var neuztraukties - nu dziedātājs ir veiksmīgi atveseļojies, devies koncertturnejā un ir spēka un apņēmības pilns uzstāties arī Latvijas skatītājiem.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu Servisa" kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV