Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rock’n’Riga Garāžas dueļu 2.sezona būs skatāma tiešraidē

Gustavs Terzens, 24.08.2009. 13:53

Pēc pagājušo piektdien R’n’R notikušās izlozes ir noskaidrots 2.sezonas dueļu regulārā čempionāta kalendārs.
Rock’n’Riga Garāžas dueļu 2.sezona būs skatāma tiešraidē

2.sezonas dueļu regulārā čempionāta kalendārs ir sekojošs:

28.Augusts: Radioalice vs Mango, 4.Septembris: Freelancers vs Acid Rain, 11.Septembris: Animal Stampede vs Monkeyrocks, 18.Septembris: 4 Stroke Engine vs Deep Silence, 25.Septembris: DeservingCase vs Zoltan, 2.Oktobris: The Factor vs Second File, 9.Oktobris: NewBuzz vs Rock The Nation, 16.Oktobris: Karma vs Magura

Atšķirībā no pirmās sezonas, otrā norisināsies ar plašāku vērienu. Pateicoties SEB bankas atbalstam dueļus varēs vērot tiešraidē  www.platforma.lv internetā, speciālu dueļiem veltītu raidījumu Latvijas Mūzikas Kanālā un Radio SWH Rock klausīties Arta Dvarjonass reportāžas no dueļiem programmā „21.roksimts”. Gan LMK gan Radio SWH Rock ir devušas zaļo gaismu tam, lai visu 16 grupu izpildītā mūzika nonāktu pie plašākas auditorijas, ievietojot gan viņu dziesmas gan dueļa izpildījumu aktuālajās rotācijās, kas nenoliedzami uzliek papildus atbildību visiem duelantiem.

Pirmajā cīņā tiksies grupas Mango un Radioalice. 2. Sezonas nolikums paredz velvienu izmaiņu – abām grupām katrā raundā būs jāizpilda vienas un tās pašas grupas dziesmu koverversijas. Piektdienas mača uzdevumu sastāda sekojošo grupu daiļrade – Pearl Jam, Sweet un Linga. Vēl viens papildinājums ir kāda īpašā viesa klatbūtne balsojumā. Šopiektdien vakara viesis nr.1. būs neviens cits kā Gvido Linga. R’n’R aicina piedalīties pilnīgi visus, jo uzvarētājs joprojām tiks noteikts pēc atbalstītāju ovācijām !!!

R’n’R arī šosezon turpinās veikt uzkrājumu, kas veidos galveno balvu superfināla uzvarētājam. Pagājušās sezonas balva sasniedza 1136 LVL robežu.

Paralēli dueļiem R’n’R ar prieku atklāj atvasaras koncertprogrammu. Jau ceturtdien, 27.augustā, uzstāsies viesi no Lietuvas – grupa SBS.

Sestdien, 29.augustā, R’n’R aizsāk jaunu tradīciju jeb sadraudzības koncertus. Tas nozīmē, ka uzstājas divas grupas, kuras arī dzīvē tīri labi satiek un pavada laiku kopā! Šosestdien uzstāsies grupas Atractive Force un Kiss Of The Dolls.

R’n’R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV