Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Liepājā notiks koncerts „Mēs par savējiem”

Irita Kalēja, 25.08.2009. 21:53 | komentāri (1)

1.septembrī plkst. 19.00 koncertestrādē „Pūt` vējiņi” notiks koncerts „Mēs par savējiem”. Koncertā piedalīsies Ainars Pūpols & π-BLUES, „Da Capo”, Valērijs Ivanovs ar Johan Sebastian Rock, „Willow Farm”, Ainars Virga ar grupu, Ivo Fomins Band, Andris Ērglis ar grupu. Ieejas maksa koncertā būs 2 lati. Visi ienākumi no tā tiks ziedoti mūziķim Aivaram Meijeram, kurš sirgst ar C hepatītu un kuram nepieciešamas ļoti dārgas zāles.
Liepājā notiks koncerts „Mēs par savējiem”

Aivars Meijers ir Liepājas simfoniskā orķestra kontrabasists. Taču populārās mūzikas jomā Aivars vairāk pazīstams kā basģitārists un uz skatuves muzicējis kopā ar daudziem Latvijā pazīstamiem mūziķiem – Zigmāru Liepiņu, Andri Ērgli, Ainaru Virgu, Ainaru Pūpolu un citiem. Apmēram pirms gada Aivars uzzināja, ka sirgst ar C hepatītu un pirms aptuveni četriem mēnešiem viņš uzsāka ārstēšanas kursu. Medikamenti, lai slimību vismaz apturētu, ir ļoti dārgi, tādēļ Liepājas mūziķi rīko akciju „Mēs par savējiem”. No mūziķu puses tā ir labdarība kolēģim Aivaram Meijeram, bet katrs koncerta apmeklētājs ar iegādāto ieejas biļeti palīdzēs mūziķim izveseļoties.

Biļetes uz koncertu ir pieejamas jau šobrīd Liepājas latviešu biedrības nama kasē, bet 1.septembrī koncertestrādes „Pūt` vējiņi” kasē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV