Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Nakts klubā "Jameson" atsāksies ballītes 80. un 90. gadu stilā

"AFTER PARTY" promo group, 26.08.2009. 12:46

Turpmāk katru piektdienu un sestdienu nakts klubā "Jameson" atsāksies ballītes 80. un 90. gadu stilā. Būs arī iespēja dzirdēt visus jaunos populāros hītus.
Nakts klubā "Jameson" atsāksies ballītes 80. un 90. gadu stilā

Sestdienās papildus no pl. 22.00 karaokes padziedāšana "Chillout" zālē.  Tusiņi no 21.00 līdz 4.00 rītā, kā arī izturīgākajiem iespēja tusēt līdz pat 11.00 Afterparty ballītē!!!!!

"JAMESON" (kafejnīca- bārs / klubs) izvietots divos stāvos, pašā Rīgas centrā, Kr.Barona ielā-52. Pirmajā stāvā atrodas kafejnīca- bārs, kur varat nobaudīt lielisku maltīti visas dienas garumā, iedzert kafiju vai kādu stiprāku kokteili patīkamā, mājīgā gaisotnē.      

Pagrabstāvā atrodas nakts klubs ar diviem bāriem, divām deju zālēm, kur dīdžeju pavadībā iespējams atpūsties dažāda vecuma un stila cilvēkiem, un, protams, ir padomāts arī par pīpētāju un nepīpētāju zonām.

Pie mums jebkurā dienā iespējams rīkot arī banketus, tematiskos vakarus, nosvinēt dzimšanas dienas vai arī vienkārši patīkami pavadīt laiku līdz pat rītam piektdienu un sestdienu vakaros.
 
Sīkāku informāciju un fotogrāfijas par “JAMESON” kafejnīcu- bāru / klubu varat apskatīt mūsu interneta mājas lapā www.JAMESONBAR.lv

Ar to vien viss nebeidzas, jo katru nedēļas nogali, kad visi citi klubi rīta agrumā jau savu darba laiku ir beiguši, mēs tikai sākam pa īstam iekarst “AFTERPARTY”.

Sīkāku informāciju Jūs varat apskatīt interneta mājas lapā: www.AFTERPARTY.lv


STUDENTIEM, STRĀDNIEKIEM, BEZDARBNIEKIEM :) kā arī PENSIONĀRIEM BEZMAKSAS IEEJA !!!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV