Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“DEPO” uzstāsies elektropopa/ indiepopa grupa “The Krolls”

DEPO, 26.08.2009. 14:32

Piektdien, 28. augustā, kopā ar klubā “DEPO” jau gadu nedzirdēto Latvijas regeja grupu “PCHOLI” un grupu “Embrion” uzstāsies Krievijas elektropopa/ indiepopa grupa “The Krolls”.
“DEPO” uzstāsies elektropopa/ indiepopa grupa “The Krolls”

“The Krolls” ir lielisks paraugs tam, ka popmūzikai no Krievijas ne vienmēr vajag būt līdzīgai tai, ko katru gadu piedāvā festivālā Novaja valna, tāpat arī tam, ka arī pēc Viktora Coja nāves Krievijas underground mūzikā notiek attīstība visdažādākajos virzienos.

“The Krolls” ir kvartets no Pēterburgas, kuru žurnāla “Rolling Stone” Krievijas izdevums pasludināja par 2007. gada labākajiem debitantiem. Tā ir muzikālo eksperimentu pozitīva kombinācija, ko veicis Antons Tuļskis (grupas mūzikas autors). Grupas seja noteikti ir izteiksmīgā vokāliste Maša Andrejičkova, bez viņiem vēl grupa spēlē basģitārists Viktors Prosankovs, kurš ir iesaistīts arī citos Pēterburgas projektos (Sevodņanočju, Roninbeat), kā arī ar regeju aizrāvies trombonists Segejs Ganjet Goruns.

Grupa radās 2007. gada sākumā un šī paša gada novembrī izdevniecībā “Mysteriya” tika izlaists viņu debijas albums. Grupa ir iekarojusi popularitāti savā dzimtajā pilsētā, kā arī Maskavā, ir koncertējusi citās Krievijas un Eiropas pilsētās, tā nospēlējusi vairāk kā 100 koncertus, grupa ir jūsmīgi uzņemta kā mazos klubos, tā arī lielos festivālos, tādos kā Stereoleto un Usad’ba Jazz.

Grupas mūziku paši dalībnieki dēvē par FrenchElectroAlcoPop. Tā ir laiska elektronika 80. gadu mērcē ar nelielu regejisku piesitienu, kas tiek iekrāsota ar basu un trombonu, visam pāri jauks meitenīgs vokāls franču valodā. To varētu pieskaitīt gan indiepopam, salīdzinājumam piesaucot gan Peter Bjorn and John (“Young folks” taču ziniet?), “Kings of convenience”, “Whitest boy alive”, mūsu pašu “Hospitāļu ielu” vai arī elektropopam/ sintīpopam, salīdzinājumam piesaucot pēdējā laika aktualitātes “La Roux”, “Little Boots”,” M.I.A”.

THE KROLLS (Pēterburga – electropop)
http://www.myspace.com/krollband
Stilīga, popsīga, inčīga mūzika no Pēterburgas.
+ EMBRION,
PCHOLI
http://www.draugiem.lv/music2/artist/?id=28247
+ electropop dejas (Peaches, Miss Kittin, M.I.A., La Roux, The Ting Tings, citi)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV