Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Jau rīt Rīgas Gospelkoris sniegs koncertu Liepājā

Madara Pūķe, 27.08.2009. 13:00

28.augustā plkst.19.00 pirmo reizi Liepājas Latviešu biedrības namā   savu koncertu sniegs Rīgas Gospelkoris.
Jau rīt Rīgas Gospelkoris sniegs koncertu Liepājā

Savas Latvijas koncerttūres ietvaros, Rīgas Gospelkoris pirmo reizi viesosies Liepājā un sniegs koncertu, kura laikā būs iespējams izbaudīt džeza kompozīcijas, kā arī pasaulslavenas gospel mūzikas kompozīcijas mūsdienīgu afroamerikāņu mūzikas skaņās, no pasaulē pazīstamu gospel mūziķu darbiem. Šis būs jau trešais koncerts Rīgas Gospelkora Latvijas koncerttūres ietvaros un Liepājā par koncerta vietu izvēlēta akustiskā un mājīgā Liepājas latviešu biedrības nama Lielā zāle. Koncerttūre, aizsākās jūlija beigās Rundāles pilī un turpmāk viesoies lielākajās Latvijas pilsētās – Rīgā, Liepājā, Ventspilī un Cēsīs. Šīs koncerttūres mērķis ir iepazīstināt un popularizēt gospelmūzikas žanru Latvijas iedzīvotājiem.

Rīgas Gospelkoris plašākai sabiedrībai kļuva zināms ar gospel mūzikas festivāliem „Sing Gospel, Latvia!” 2007. un 2008. gadā. Rīgas Gospelkoris pastāv jau sešus gadus, aktīvi koncertē Latvijā un ārpus tās (Norvēģija, Kipra, Lietuva, Igaunija), apmeklē gospel mūzikas festivālus pasaulē - Vācijā un ASV, kā arī popularizē gospel mūzikas attīstību Latvijā, veidojot kopīgus projektus ar gospel mūzikas zvaigznēm no Čikāgas, ASV un pašmāju mūziķiem. Vairakkārt ir organizējuši labdarības koncertus Rīgas Doma rekonstrukcijai.

Koncertu rīko Rīgas Gospelkoris.

Biļetes varēs iegādāties Liepājas Latviešu biedrības nama kasē, tālr. 63423829

Papildus informācija: www.biedribasnams.lv

Foto: Signis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV