Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Greenwood” palīdz augustam izskanēt ar skaļu troksni un ļaužu auriem

Jānis Indriksons, 27.08.2009. 13:41

Nemiers, tuvojoties ceturtdienai, pieņem spēkus – DJ Janko, kas tautās jau tiek dēvēts par "Greenwood" rokballīšu meistaru, atjaunojis spēļu koferi, lai mums jauni pārdzīvojumi uz deju grīdas. Iesvaidīsim grīdas, lai nedēļas nogalē “Greenwood” draugiem nesalst kājas, nekaunīgi dancājot.
“Greenwood” palīdz augustam izskanēt ar skaļu troksni un ļaužu auriem

Lai slava ražīgajam rudens vīram, kuram pateicoties, “Greenwood” algotnis Romāns, vācot pēdējo sienu, izdzirdējis gājputnu klaigas sev virs galvas! Romānam bija skaidrs ne tikai tas, ka tuvojas rudens, bet arī tas, ka šo notikumu vajag kārtīgi nosvinēt kopā ar draugiem kolhoza noskaņā. Lai pasākums būtu izdevies, tika nolemts, ka jāizveido rīcības komiteja, kur katram būtu kāds pienākums. Piektdien, 28.augustā vietējais diskžokejs Mārtiņš rūpēsies par mūziku viegli slāviskā noskaņā, kā arī pačukstēja, ka uzliks kādu aizliegto jeb IMPORTA hitu. Romāns pieaicināja savu studiju biedru un abi nolēma, ka būs programmas pieteicēji, kurā paredzētas dejas, dažādas atrakcijas un citas jautras izdarības kopā ar vakara vadītājiem – filmu skatīšanās un padomju literatūras deklamācija. Savukārt kolhoza saimnieks rūpēsies par ražas svētku cienīgu mielastu jeb ķilavu maizītēm.

Savukārt sestdiena paies uz Kaspara Bindemaņa nots. „Kaut kas traks!” nopūšas ļaudis, meklējot spirdzinošu dzēriena glāzi pēc karstajām dejām. Bezprāta kolēģis Bindemanis iknedēļas mūzikas spēlmaņa statusā iekš Greenwood saceļ pamatīgu jūtu vētru. Skuķi nekautrējas lekt uz bāra letes un, svārkiem švirkstot visos debesu virzienos, rādīt ritmos attīstītās potītes...

Svētdien, kā vienmēr, kino vakars romantiskajiem. Klusinātās gaismas, sveces, čuksti, smiekli, tējas krūžu šķinda un vēlme pabūt kustīgo bilžu varā. Guy Ritchie – režisors, kura vārds komentārus neprasa, kā galvenais autors noskaņai, vaininieks filmām, ko lūkosimies.

Atrodamies: Vecrīgā, Krāmu ielā 3, ieeja no Jaunielas.

Ienāc ārā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV