Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

DJ Bogdan Taran uzstāsies putu ballē „9th Wave” Spuņciemā

Lāsma Irša, 28.08.2009. 10:24

Jau iepriekš tika ziņots, ka sestdien, 5. septembrī Spuņciemā „Velvets uz viļņa” notiks varena putu un burbuļu balle. Pasākuma programma ir papildināta, un balle būs vēl vērienīgāka, jo uz galvenās skatuves divu stundu garumā uzstāsies Latvijas dīdžeju līderis – DJ Bogdan Taran (Amber Muse/DanceBox.net). Vēl viens pārsteigums no pasākuma rīkotāju puses ir īpašais viesis no Lietuvas – DJ N-Rico.
DJ Bogdan Taran uzstāsies putu ballē „9th Wave” Spuņciemā

Domājiet, ka pēc putu šova būs auksti? Noteikti nē, jo organizatoriem ir jaunas idejas, kā parūpēties par apmeklētāju labsajūtu – Disco deju telts tiks apsildīta, kā arī būs īpaši ierīkota karstā telts ātrajai drēbju žāvēšanai. Tie, kuri tālredzīgi būs paņēmuši maiņas apģērbu, putu šova laikā to droši varēs nodot garderobē. Relaksēties un sasildīties varēs pārvietojamajā pirtī un ūdens kublā.

Putu un ziepju burbuļu šovs, slaveni dīdžeji, dejas uz galvenās platformas un Disco teltī, video projekcijas, go-go meiteņu priekšnesumi un pasākuma kulminācijā – krāšņs salūts – jums ir iespēja būt tur, nosvinēt vasaras aiziešanu un mācību gada sākumu, izbaudīt daudz prieka un pozitīvu emociju.

5. septembrī Spuņciemā lieliskajā atpūtas un izklaides vietā „Velvets uz viļņa” notiks jau otrā putu balle „9th WAVE” – putu un ziepju burbuļu šovs, labākie dīdžeji, dejas uz galvenās platformas un Disco teltī, video projekcijas, salūts un go-go meiteņu priekšnesumi.

Ap pusnakti uz galvenās deju platformas sāksies grandiozs putu šovs un uzstāsies Latvijas dīdžeju līderis – Bogdan Taran (Amber Muse/Dance Box) un īpašais viesis no Lietuvas – DJ N-Rico.

Līdz tam publiku iesildīs ne tikai teicama dīdžeju kompānija – DJ Rise, DJ Saa-t, DJ Anitta, DJ Garry Wallace un DJ Schifer, bet arī krāšņs ziepju burbuļu sprādziens. Uz speciālām platformām visas nakts garumā uzstāsies kārdinošas go-go dejotājas. Video projekcijas būs VJ Gus Ostrovsky pārziņā, bet Disco deju teltī valdīs pagājušā gadsimta gaisotne ar 80. un 90. gadu mūziku. Darbosies arī grilbārs un vairāki dzērienu bāri

Pasākuma norises vieta: „Velvets uz viļņa”, šosejas Rīga-Ventspils 11. kilometrs, Spuņciems, Salas pagasts, Babītes novads. Garām nepabrauksi!

Transports:
Uz pasākumu ir iespēja doties autobusā-naktsklubā „Riga PARTYBUS”, atiešanas laiki no Strēlnieku laukuma – plkst.: 20:00/21:30/23:00. Īpašs piedāvājums studentiem – uzrādot studentu apliecību, brauciens bez maksas; pārējiem – Ls 1,50.
No plkst. 2:00 atpakaļ uz Rīgu sāks kursēt mikroautobuss. Biļetes cena: Ls 1,50.

Ieeja pasākumā: 18:00-20:00 Ls 3,-, pēc tam - Ls 4,-.

Organizē: „Uz 9. Viļņa”

Informē: „Capital FM”, „TOP Radio”, „Vakara Ziņas”, „Club.lv”, „Nightlife.lv” u.c.

Atbalsta: „Red Bull”, „Alus Lāčplēsis”, „Riga PARTYBUS”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV