Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Nosvini Ražas svētkus kolhozā „Greenwood”

Katrīne Rožukalne, 28.08.2009. 12:02

Kārtējā vasara pavadīta smagi strādājot – sējot, stādot, rokot un kaplējot – beidzot ir pienācis laiks pelnītai atpūtai. Sagaidi rudeni 28. augustā plkst. 23.00 ražas svētkos ar dejām Rīgas viszaļākajā kolhozā „Greenwood” Krāmu ielā 3, ieeja no Jaunielas un bez maksas.
Nosvini Ražas svētkus kolhozā „Greenwood”

Kādā augusta pievakarē „Greenwood” algotnis Romāns vāca pēdējo sienu līdz izdzirdēja gājputnu klaigas sev virs galvas. Putni bija izkārtojušies rūpīgos kāšos un devās uz dienvidiem. Romānam bija skaidrs ne tikai tas, ka tuvojas rudens, bet arī tas, ka šo notikumu vajag kārtīgi nosvinēt kopā ar draugiem.

Lai pasākums būtu izdevies, tika nolemts, ka jāizveido rīcības komiteja, kur katram būtu kāds pienākums. Vietējais diskžokejs Mārtiņš rūpēsies par mūziku vieglā slāvisā noskaņā, kā arī pačukstēja, ka uzliks kādu aizliegto jeb IMPORTA hītu. Romāns pieaicināja savu studiju biedru un abi nolēma, ka būs programmas pieteicēji. Vakara programmā paredzētas dejas, dažādas atrakcijas un citas jautras izdarības kopā ar vakara vadītājiem – filmu skatīšanās un padomju literatūras deklamācija. Savukārt kolhoza saimnieks rūpēsies par ražas svētku cienīgu mielastu jeb ķilavu maizītēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV