Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

1.septembri “DEPO” sagaida ar starptautisku hc koncertu

DEPO, 28.08.2009. 12:34

Otrdien, 1. septembrī, klubā “DEPO” kopā ar vietējām grupām “9Horizon” un “Kriegopfer” uzstāsies grupa “Questions” no Brazīlijas un “United & Strong” no Vācijas.
1.septembri “DEPO” sagaida ar starptautisku hc koncertu

“Questions” daudziem ir palikuši atmiņā jau pēc pirmās savas viesošanās “DEPO” divus gadus atpakaļ. Bez savas pārliecinošās uzstāšanās, vēl viņi visus piesaistīja ar neparasto sirsnību, draudzīgumu, daudzi tika aicināti paciemoties viņu dzimtajā Sanpaulū, kur viesiem tiktu garantēta drošība pilsētas noziedzības pilnajās ielās. Grupa pastāv jau 9 gadu, pastāvēšanas laikā izlaidusi 3 albumus, uzstājusies kopā ar “Sepultura”, “Madball”, “Terror”, “Born From Pain”, “Most Precious Blood”, “Sick of it All”, “Agnostic Front” un daudzām citām starptautiski pazīstamām žanra grupām. Grupa savā mūzikā apvienojusi hc enerģiju un metāla agresivitāti, protams, var just lielu ietekmi no slavenākās Brazīlijas metal grupas “Sepultura”. Starp citu, Igor Cavalera no “Sepultura” piedalījies arī pēdējā “Questions” albuma ierakstā. Grupa ir aktīvi Brazīlijas hc scēnas organizatori, viņu vadībā ir tapusi dokumentālā filma par dzimtenes hc kustību. Lai gan Brazīlija ir sambas zeme, kur vairāku miljonu pilsētās metal mūzikai tiek atvēlēti vien nelieli klubi, “Questions” ir spējusī iekarot savu atpazīstamību, viņu dziesmas ir nokļuvušas radiostaciju aktīvā rotācijā, ir rādītas MTV un šobrīd tā skaitās viena no slavenākajām stila grupām savā dzimtenē.

“United & Strong” ir vienas meitenes un trīs puišu grupa, kuri vienkārši spēlē mūziku, kura viņiem ļoti patīk. Jau 7 gadu tas ir hc ar ietekmēm no punk, metal, repa, kas miksēts ar liriku, kurā grupa runā par lietām, kas tai svarīgas. Grupa jau ir nospēlējusi neskaitāmus koncertus ar grupām no visas pasaules visapkārt Vācijai, ir uzstājusies arī Beļģijā, Ungārijā, Rumānijā un Bulgārijā. Grupa izlaidusi vairākus albumus pašu spēkiem, bet šogad Superhero Records paspārnē dienas gaismu ieraudzījis viņu pirmais oficiālais albums. Grupa ir uzticīga hc un punk scēnai, kura tai spējot piedāvāt daudz vairāk nekā bizness un brendi. Tāpat grupa krasi iestājas pret jebkāda veida rasismu un seksismu.
 

QUESTIONS (San Paulo, Brazīlija – hc/ trash/ metal)
http://www.myspace.com/questions
UNITED & STRONG (Vācija – hc/ punk)
http://www.myspace.com/unitedandstrong
KRIEGOPFER
http://www.myspace.com/kriegopfer
http://www.draugiem.lv/kriegopfer
9HORIZON
http://www.myspace.com/159horizon
http://www.last.fm/music/9horizon

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV