Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Durvis vērs galerija “NIA”

Romāns, 28.08.2009. 16:08

Šo sestdien, 29. augustā, plkst. 22:00 Vecrīgā, Jāņa ielā 16/1, durvis vērs galerija „Nia”. Atklāšanas pasākumā diksotēka kopā ar Mixmeistariem AG & Raiti, DJ Romantronixu, DJ Dārznieku.
Durvis vērs galerija “NIA”

Vecrīgas pagrabiņš radošai un brīvai atmosfērai – skatām’mākslai, mūzikai, dejai, un, iespējams, arī vēl kādām citām aktivitātēm... ...vieta, kas varētu iepatikties tiem, kurus nepievelk eirōstandartiem atbilstošais mūsdienīgā ‘klubinga formāts’, tāpat kā digitāli klonētais un ‘alternatīvi’ pozicionētais bezsakara stilīgums – un psiholōģiskajam komfortam nav obligāti nepieciešama glamūr’glazūras kārta ikdienai, bet reizēm traki gribās ‘iziet laukā’ pilsētas naktī un laiku-pa-laikam uznāk nepārvarama vēlme padejot, taču tomēr ne zaļumballē.

DzīvesPrieks –arī tad - un varbūt it īpaši tad – kad varbūt ne gluži tās pašas Gaišākās Dienas... (we gotta belieeeve inna Brighter Days!!!)

Galerijā gaida
laba skaņu sistēma un joprojām vinils... (yeah, analog lives, baby:)
zāļu tējas māla krūzēs un dažādi kārumi ...un Užavas alus arīdzan:), pozitīvas Vibrācijas – kas nav nekādas intelektuālas spekulācijas (kā samudžinātas ekonomiskās teorijas), bet gan parādības pilnīgi reālas >> can U feel it!?!...
kopābūšana (let’s get together!) un vienotība-caur-ritmu pārvēršot Burvju Lidojumā (Laipni Lūdzam Atklātā Kosmosā! – jeb – ZiliZaļi Brīnumi Vakara Ritumā)
muzikālie ceļojumi bez robežām, pieturoties pie Hausa, Diskō un Fanka enkuriem, plates griezīs & muzikālos vilņus stūrēs:
Mixmeistari AG & Raitis, DJ Romantronix, DJ Dnipro, DJ Darzniex, mr.Šwan, DJ Mario, Jackmaster ‘G’ un citi ‘grūva tehniķi’.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV