Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Nekādu Problēmu” arī septembrī

Agris Semēvics, 31.08.2009. 13:03

Šī nedēļa vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu”, spītējot pirmā rudens mēneša sākumam, solās joprojām būt muzikālo notikumu bagāta. Pirmdien un otrdien restorānā viesosies „pirmā līmeņa zvaigznes” – grupas “Dzelzs Vilks” un “Romiros”, bet ceturtdien, 3. septembrī notiks Ražas svētki.
“Nekādu Problēmu” arī septembrī

Galerijas:

Uz Ražas Svētkiem vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” ikviens tiek aicināts ceturtdien, 3. septembrī jau no plkst. 18:00, kad restorāna skatuve būs Mika Dukura, dueta “Twin Sisters” un grupas “Fortuna G” rīcībā. Savukārt plkst. 21:00, kā svētku muzikālā kulminācija -  Roberts Gobziņš un projekts Resnie Putni. Par „resnajiem putniem” vēl runājot, noteikti jāpiemin, ka visiem restorāna viesiem būs sarūpēts arī patiesi netradicionāls, bet rudenīgs cienasts - strauss no Vecpiebalgas sautējumā (tradicionālais latviešu dārzeņu sautējums ar kāļiem, burkāniem un baklažāniem) un īpašais pašraudzētais alutiņš. Nāciet ciemos!!!

Šonedēļ vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” viesosies:
pirmdiena, 31. augusts - Dzelzs Vilks;
otrdiena, 01. septembris – Romiros;
trešdiena, 02. septembris – Mirta & Co;
ceturtdiena, 03. septembris – RAŽAS SVĒTKI - Fortuna G & Miks Dukurs & Twin Sisters, kā arī  Resnie putni & Roberts Gobziņš;
piektdiena, 04. septembris – Jusstone & Žanna Blagovešenskaja;
sestdiena, 05. septembris – Katrīna Gupalo, Ģirts Pavēnis, Artūrs Kutepovs, Jānis Jaunalksnis;
svētdiena, 06. septembris – Arnolds Kārkls & Co.

Savukārt 28. augustā muzikālajā restorānā “Nekādu Problēmu” viesojās dziedātāja Amber.

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV