Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Nedēļas nogales pasākumi "Dirty Deal Cafe"

Kristīne Sprice, 02.09.2009. 19:40

No 4. līdz 6. septembra nedēļas nogale 'Dirty Deal Cafe' paies Zaļumballes atskaņās, Ūdensgabali 2009 pēcballīšu burzmā un Biķernieku dragreisa starmešos. Kā īpašie viesi uzstāsies Peter Burr (ASV) ar audiovizuālu performanci TRASH, kā arī DJ Uran Uran (LT), kura nu-jazz un lounge skaņas papildinās VJ attēlu performance.
Nedēļas nogales pasākumi "Dirty Deal Cafe"

Piektdien, 4.septembrī 22:00 DDC aicina pie sevis uz Ūdensgabalu pēcballīti, kur festivāla viesus ar savu elektronisko eksperimentālās mūzikas projektu izklaidēs Dj Uran Uran (LT), kura uzstāšanos vizuāli papildinās 'Fullscreen Vjs' (vj Laimonas Zakas). Apmeklētājus muzikāli priecēs arī pašmāju Dj Arkanz un Dj Keed Pr1.

Sestdien, 5. septembrī 18:00 Biķernieku Kompleksajā Sporta bāzē notiks Latvijas dragreisa čempionāta 5. (noslēdzošais) posms, kura laikā tiks noskaidroti šī gada čempioni. Posma organizatori būs parūpējušies par to, lai pasākuma laikā valdītu draudzīga un mājīga atmosfēra - būs gan gan futbola, gan basketbola laukums un Annels atrakcijas. Par īpašu atmosfēru parūpēsies 'Dirty Deal Cafe' deju telts, kurā apmeklētāji varēs izlādēt motoru rūkoņās nokaitētās emocijas eksperimentālā hiphopa, pop, elektro un disko mūzikas pavadijumā. No 14:00 - 01:00 uz DD skatuves kāps Dj Max Voitech, Dj Martinez Gonzalez, Dj Contour, Rodeon un Vj Gaffa.

Savukārt sestdien 22:00 'Dirty Deal Cafe' aicina uz pop, elektro un tehno stila ballīti, kur par muzikāli-vizuāli-izklaidējošo noskaņu parūpēsies Dj Ksprs, Dj Xenia Kamikaza, Martinez Gonzalez un Vj Gaffa. Vakara naglu iedzīs Peter Burr (ASV) ar savu Hooliganship projektu 'TRASH' - 20 min garu audiovizuālo projektu, kur dzīvās mūzikas, animācijas un video spēļu galaktikas krustos ceļus sireālā piedzīvojumā. Mākslinieks burtiski saplūst ar projicētajiem animācijas attēliem, kopainu papildinot ar paša animētajiem 'kloniem'. Audiovizuālās mūzikas cienītājiem tas būs traks ceļojums uz mēdiju pārsātinātību, ko iedvesmojusi hipnotiski digitālās informācijas pārpilnība.

Svētdien 6.septembrī 21:00 DDC piedāvās laiski svētdienīgas noskaņas elektronikas, up-down tempo un idm skaņu pavadībā. Pie skaņu pults būs Dj/Vj Max Voitek, Dj/Vj Gaffa un Dj Pukemon.

Pasākumu gaitā 'Dirty Deal Cafe' ir sagaidāmi dažādi pārsteigumi un vasarīgi-atvasarīgi saulaina atmosfēra.

Ieejas maksa:
Piektdien: 2 Ls
Sestdien: 2 Ls
Svētdien: bez maksas
Adrese: Maskavas 12, 2.korpuss

Ūdensgabali 2009 apmeklētājiem ieeja pasākumos par puscenu.


Mākslinieku linki:

http://vimeo.com/884769
http://vimeo.com/2255320
http://vimeo.com/1548662
http://www.youtube.com/watch?v=4J2wgp9wZeg

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV