Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Visi tiekas „Radio SWH Future”

Iveta Cīrule, 03.09.2009. 10:13

Tālumā dzirdams patīkams balss tembrs, ģitāras tīkamais skanējums, bungu rīboņa, kas ik brīdi kļūst skaļāka un izteiksmīgāka, radot vēlmi paskatīties, ieklausīties, vēlmi būt tur – „Radio SWH Future”.
Visi tiekas „Radio SWH Future”

5. septembrī no plkst. 17:00 līdz 22:00 visi tie, kas dievina labu mūziku, mīl to, tie, kam laba mūzika patīk, kā arī visi tie, kas vēlas labi pavadīt laiku, tiekas „Radio SWH Future” koncertā t/c „Domina”.

Uz skatuves kāps un muzikālo baudījumu nodrošinās tādas Latvijā zināmas mūzikas grupas un izpildītāji kā „Instrumenti”, „Satellites LV”, „The Mundane”, Andis Grīva, Kārlis Kazāks, „Tā Tā Tā” un „Maia’s Marvellous”, savukārt „Radio SWH Future” vadīs ne mazāk zināmie „Radio SWH” dīdžeji Toms Grēviņš un Artis Volfs.

Kā lēš mūzikas mīļotāji un kritiķi, pasākums būs baudāms un visnotaļ interesants! Un neaizmirstiet, ka  biļetes iepriekšpārdošanā nav pieejamas – koncerts ir bez maksas. Tāpēc atliek vien atnākt un izbaudīt nesteidzoties!

Koncerts tiek rīkots, pateicoties „Radio SWH Future”, „Positivus Music” un t/c „Domina” sadarbībai.

Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai: www.domina-shopping.lv/back2school un http://www.positivus.com/news/index.php?id=20537.


Vairāk informācijas par mūzikas grupām un izpildītājiem, kas būs sastopami „Radio SWH Future” koncertā:

INSTRUMENTI
„Instrumenti” Latvijā plašāku atpazīstamību guva 2009. gada sākumā, izraisot ažiotāžu par grupas dalībnieku izcelsmi un muzikālo sniegumu. Ar savu debijas singlu „Life Jacket Under Your Seat” mūziķu apvienība šogad guva negaidītus panākumus ne tikai Latvijā, bet arī Skandināvijā. Šajā vasarā “Instrumenti” nāca klajā ar grupas pirmo dziesmu latviešu valodā „Apēst Tevi”. Pandu izskatā ģērbtie mūziķi Latvijā ir slaveni un sacēluši īstu intereses vētru par savu izcelsmi, bet vairākus pašmāju pasākumus satriekuši ar labāko uzstāšanos.

SATELLITES LV
Pēc ilgākas pauzes latviešu grupa „Satellites LV” Jāņa Žildes, Edgara Žildes, Ervinga Znotiņa, Mareka Amerika un Toma Ostrovska sastāvā šā gada maijā laidusi klajā veselus divus studijas albumus – „Bezvadu” un „Vadu”. „Bezvadu” vairāk balstās uz elektroniskās un hiphopa mūzikas principiem - tā pamatā ir bungmašīnu ritmi, sintezatori un dažādi skaņu efekti. „Vadu” ir nedaudz tradicionālāks, tā pamatā ir rokmūzikai raksturīgi aranžējumi - bungas, bass un ģitāras. Mūzikas kritiķi jau paspējuši jaunos albumus nodēvēt par vieniem no labākajiem šī gada ierakstiem pašmāju mūzikā.

The Mundane
Grupas „The Mundane” aizsākumi meklējami vairāk nekā 10 gadus senā pagātnē. Pa šo laiku grupa nospēlējusi daudzus koncertus, izdevusi vienu albumu un izlaidusi vairākus veiksmīgus singlus, kas iekarojuši popularitāti daudzos Latvijas mūzikas topos. „The Mundane” kā viesmākslinieki iesildījuši publiku pirms tādas pasaules līmeņa grupas kā „Placebo”, kā arī atbalstījuši Latvijas spožākās zvaigznes. Šogad „The Mundane” uzstājās „Positivus” Festivālā’09 Salacgrīvā un būs atkal sastopami „Radio SWH Future” mini festivālā.

ANDIS GRĪVA
Vairāku muzikālo apvienību dalībnieks, diriģents, skolotājs, radio raidījumu vadītājs un vienkārši lielisks dziesminieks. Plašāk pieejamā informācija par Andi Grīvu vēsta, ka viņš ir no tiem cilvēkiem, kas neskries pa priekšu, lai tev būtu jāiet aiz viņa, un nesekos, ja pa priekšu iesi tu. Viņa draugi ir tie, kas iet viņam līdzās. Par un kopā ar tiem tad arī ir šis stāsts. Šī gada sākuma Andis nāca klajā ar savu debijas singlu „Vadiņi”.

MAIA’S MARVELLOUS
„Maia’s marvellous” ir projekts deviņu profesionālu mūziķu sastāvā. Grupa pārstāv soul, r’n’b, pop žanru un repertuārā akcentējas uz oriģinālkompozīcijām. Pirmais singls guvis labas klausītāju atsauksmes un iekļuvis radio SWH Top 20. Grupas plāni ir tālejoši, bet pašlaik tā strādā, lai pieteiktu sevi Latvijas mūzikas tirgū.

KĀRLIS KAZĀKS
Dziesminieks, kura vārds zināms no deviņdesmito gadu izpriecām, spēlē savas dziesmas ar saviem draugiem. Vairs ne par izpriecām. Gada laikā klajā laidis jau divus albumus.

TĀ TĀ TĀ
Mūzikas projektu „Tā Tā Tā” dibinājuši Artis Dvarionas, kurš agrāk bija pazīstams kā grupas „R.A.P.” vokālists, un Reinis Briģis, kādreizējais „Double Faced Eels” ģitārists. 24. jūlijā grupa klajā laida savu debijas radio singlu „Tu esi dinamīts“.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV