Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Nedēļas nogale klubā „Greenwood”

Jānis Indriksons, 03.09.2009. 17:54 | komentāri (3)

„Greenwood” meža ballīte skaņo koku galotnes, gatavojas vienotam nedēļas nogales meldiņam.
Nedēļas nogale klubā „Greenwood”

Ceturtdienas viesdīdžejs ar līdzskani sākumgalā - DJ Žanis - troksni sāk ar pirmatnējo ballīšroku. Rumcolas un citi stabilie vakara dzērieni līdz 2,50 Ls. Lekciju grafiku labāk atstāt mājās.

Piektdienu sasniegusi ļaužu ilgām pilnie auri pēc Mojo Man, kurš nekad nav pievīlis kurpniekmeistaru arodu un zina, kā skaitīt bruģi pat piķmelnā tumsā.

Sestdiena - Kaspar Bindeman day - jau neskaitām-reiž-miljons-saulgriežus šis spēlē „Greenwood” upuraltārī. Kā solījās pēc skandalozās iepriekšSestdienas - "Es šoreiz klusumpauzēs nekliegšu "caurumiņ, caurumiņ!", neklausīšos neadekvātos popmūzikas lūgumos un muzikāli visus lutināšu!"

Nedēļas nogali noslēgs svētdienas filmu vakars. Šonedēļ atšķirīgs, jo svētdienas kinovakaru piedāvā Kaspar Bindeman. Tēma - Federico Fellini. Pirms filmu sākuma neliels ievadinfo par režisoru un viņa radītajiem darbiem.

Ienāc ārā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV