Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

LNT “Latvijas Zelta talanti” koncertēs Liepājā

Mārtiņš Sīlis, 07.09.2009. 15:11

Šo piektdien, 11.septembrī, pulksten 19.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē notiks LNT populārā šova "Latvijas Zelta talanti" pirmās un otrās sezonas labāko dalībnieku koncertšovs.
LNT “Latvijas Zelta talanti” koncertēs Liepājā

Pēc veiksmīgi aizvadītām divām sezonām TV ekrānos, pozitīvākā LNT šova "Latvijas Zelta talanti" pirmās un otrās sezonas spilgtākie dalībnieki jau visu vasaru aizvada koncertturnejā pa Latviju un tagad viesos atkal Liepājā.

Liepājā skatītāji klātienē varēs redzēt gan abu sezonu šovu uzvarētājus, gan daudzus citus šovā redzētos jaunos talantus - Daini Skuteli , "Kombuļus", Eviju Misiņu, Daci Upīti, Kristīni Šomasi, Reini Reķi, Rūdolfu Ozolu, grupas "Wellingtons" un "Afternoon", kā arī daudzus citus iemīļotos TV šovā talantīgos dalībniekus.

Katrs koncerts ir unikāls, jo dalībnieku sastāvs katrā koncertā ir nedaudz savādāks!

Kā īpašie viesi Liepājas Olimpiskajā centra būs dziedātāja Ginta Ēķe un grupa "Latte" ar Zigmara Liepiņa populārākajām dziesmām.

"Latvijas Zelta talantu" koncertturneja sākās 17. jūlijā Skrundā, tad turpināsies Kuldīgā, Brocēnos, Liepājā, Pļaviņās, Madonā, Rūjienā, Bauskā, Iecavā, Jelgavā, Mērsragā, Tirzā, Rīgā, Dobelē, Viļānos, Rēzeknē, Preiļos, Cēsīs, Liepājā, Talsos, Skrīveros, Ventspilī, Jūrmalā (Dzintaru koncertzālē), Ogrē un Valmierā, kur turneja noslēgsies 19. septembrī.

Patīkams jaunums arī "Zelta Zivtiņas" draugiem un "Tele 2" klientiem - iepriekšpārdošanā Jums ir iespēja iegādāties biļetes ar 30% atlaidi, bet koncertu norises vietās, uzrādot savu telefonu - ar draudzīgu atlaidi. Biļetes iepējams iegādātie www.bilesuparadize.lv un „Biļešu Paradīze” kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV