Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rock’n’Riga Garāžas duelī “Acid Rain” bez ceremonijām pieveic “Freelancers”

Gustavs Terzens, 07.09.2009. 16:47

Otrajā regulārā čempionāta cīņā pārliecinošu uzvaru guva grupa “Acid Rain”, kas ar rezultātu 2:0 pieveica apvienību “Freelancers”. Grupas izpildīja sekojošas dziesmas: Acid Rain – Jumprava „Zem Diviem Karogiem”; Kiss „Detroit Rock City; Freelancers – Jumprava „Es peldēju”; Kiss „Rock’n’Roll All Night”. Acid Rain uzvaru guva neskatoties pat uz to, ka „Jumpravas” dziesmu izpildīja instrumentāli.

Pēc pēdējā dueļa galvenās balvas uzkrājums jau ir sasniedzis 122 LVL !

Nākamā cīņa notiks šopiektdien, 11.septembrī, kad spēkiem mērosies grupas “Animal Stampede” un “Monkeyrocks”. Grupām ir uzdots sagatavot materiālu no pašmāju smagās mūzikas leģendām “Monro”, kā arī no vācu heavy metal veterāniem “Accept” un amerikāņu sociālā roka meistariem “Rage Against The Machine”.

Kā jau ierasts, dueli varēs vērot tiešraidē www.platforma.lv plkst. 23:00, atkārtojumā Latvijas Muzikas kanālā, kā arī klausīties Arta Dvarionas reportāžas pārraidē „21.roksimts” radio SWH Rock.

Ceturtdien, 10.septembrī R’n’R skatuvi atkal satricinās grupa “Huskvarn”, ar kuriem kopā muzicēs arī grupa “Abstinence”... Abas šīs grupas saista viena persona – Kaspars Grīnbergs – viens no atzīstamākajiem vidējās paaudzes bundziniekiem Latvijā. Šis būs Kaspara atvadu koncerts, jo talāk viņa ceļš ved mācībās uz ASV vairāku gadu garumā... Šī būs arī ekskluzīva iespēja redzēt “Huskvarn” pirms ilgāka klusuma brīža.

Sestdien, 12.septembrī, R’n’R notiks labdarības koncerts „Gribu dzīvot!”, kura laikā tiks vākti ziedojumi 108. Specializētajam bērnudārzam. Piedalās grupas „Pēc lietus”, „Iedomu Spārni” un „SIA Radikal”. Pasākumu vadīs Ēriks Lox !

Atgādinām – uz visiem R’n’R pasākumiem ieeja brīva !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV