Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Jaunums Rīgas naktsdzīvē – Traffic Jam

Jānis Butkevičs, 08.09.2009. 14:45

Šo ceturtdien, 10.septembrī, jaunatvērtajā Rīgas naktsklubā Traffic, Aspazijas bulv. 22, norisināsies jauns koncepta pasākums – Traffic Jam, kura īpašais viesis būs dziedātājs Normunds Rutulis jeb N’Works. Šis būs pirmais pasākums iecerētajā Traffic Jam sērijā, kurā kā DJi klubā uzstāsies sabiedrībā pazīstami mākslinieki, žurnālisti, fotogrāfi un citi radoši cilvēki.
Jaunums Rīgas naktsdzīvē – Traffic Jam

Rudens iekrāso Rīgas naktsdzīvi ar jaunu koncepta pasākumu Traffic Jam sēriju, kas aicinās kļūt par DJiem uz vienu vakaru sabiedrībā pazīstamus cilvēkus. Kā pirmais īpašais viesis 10.septembra vakarā klubā Traffic diskžokeja statusā iejutīsies dziedātājs Normunds Rutulis. Mākslinieks klubā spēlēs ar skatuves vārdu N’Works, un viņa spēlētā mūzika, iespējams, pārsteigs ne vienu vien mūzikas cienītāju. Normunds Rutulis elektronisko mūziku producē jau kopš 2000.gada, un nopietnāk tās radīšanai pievērsās 2004.gadā. N’Works debijas albūms albums Double B Tonality iznāca 2009.gada 1.maijā, un tajā ir iekļauti N’Works veidotie deju mūzikas remiksi tādu izpildītāju dziesmām kā Otra Puse, Andris Ērglis, Ella, kā arī albumā klausāmas viņa oriģinālkompozīcijas. Jaunākais N’Works remikss ir radīts grupas The Briefing kompozīcijai My World.

„Ir kļuvis par normu, ka sabiedrībā pazīstami cilvēki TV šovos pārtop par dejotājiem un dziedātājiem. Vēlamies dot iespēju šiem cilvēkiem kļūt par diskžokeju, turklāt atskaņot mūziku nevis televīzijas studijā, bet īstā izklaides vietā – naktsklubā,” informēja Traffic Jam idejas autors Jānis Butkevičs. „Traffic Jam pasākumos nav nozīmes tam, vai cilvēks kādreiz ir uzstājies kā DJ un vai viņš prot miksēt. Šie pasākumi ļaus iepazīs sabiedrībā pazīstamus cilvēkus no citas puses, dzirdēt mūziku, kas viņiem patīk. Šie pasākumi noteikti būs intīmāki un patiesāki nekā TV ekrānos redzamie TV šovi, kuros viss balstās uz skatītāju reitingiem un izpatikšanu pēc iespējas plašākām masām”.

10.septembrī naktsklubā Traffic spēlēs arī Jānis Butkevičs, kurš Latvijas naktsdzīves aprindās pazīstams kā Comrade. Jānis Butkevičs ir Latvijas naktsdzīvei veltīto Interneta portālu Nightlife.lv un Djtop.lv veidotājs, ikgadējo balsojumu par Latvijas labākajiem diskžokejiem organizētājs un daudzu Latvijas naktsdzīvei veltītu rakstu autors.    

Pasākuma Traffic Jam sākums – plkst. 22.00. Ieeja klubā Traffic – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV