Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Latvijā viesosies Verka Serdjučka

Inese Rutkovska, 09.09.2009. 09:53

Koša kā konfekte un dzirkstoša kā šampanietis 12.oktobrī uz halles „Arēna Rīga” skatuves kāps skandalozā Ukrainas un Krievijas estrādes zvaigzne Verka Serdjučka.
Latvijā viesosies Verka Serdjučka

Pirmoreiz koķeto vilciena pavadoni Verku Serdjučku skatītāji ieraudzīja jau pirms divdesmit gadiem Poltavas „Jautro un atjautīgo klubā”, kad tās radītājam Andrejam Daņilko bija tikai 15 gadi. Šo gadu laikā šarmantā kundzīte piedzīvojusi gan repertuāra, gan stila metamorfozes un no komiska amatieru teātra tēla kļuvusi ne vien par Ukrainas un Krievijas augstākās klases zvaigzni ar tūkstošiem fanu, bet, pateicoties veiksmīgajai dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā, pat iekarojusi vairāku Rietumvalstu hitparādes, kas līdz šim izdevies tikai retajam bijušās Padomju Savienības mūziķim.

Šobrīd jau 35 gadus vecais Andrejs Daņilko stāsta, ka viņa atveidotās Verkas tēls salipināts no bērnības atmiņām par komunālā dzīvokļa kaimiņienēm – vienkāršām, bet spēcīgām sievietēm, kas prot ij plauktiņu salabot, ij ieraut pa graķītim.

Verkas tēls ir ļoti krāšņs un uzkrītošs. „Sieviete – svētki” – šis apzīmējums ir īsti vietā, jo katrā uzstāšanās reizē viņa spēj radīt īstu neviltotas jautrības un pozitīvisma vilni. Jau ar pirmajām dziesmu taktīm skatītāji aplaudē un smaida. Jautri ir arī Verkas dziesmu video klipi – mazas, krāsainas filmiņas, kurās valda prieks, košums un kičs, pat ja dziesmas tēma ir mazliet smeldzīga. Verkai vienmēr asistē labi trenēti un talantīgi dejotāji, kas tērpušies gan Ukrainas tautastērpiem līdzīgos koķetos bruncīšos un šortiņos, gan stilizētās mirdzošās uniformās. Arī pati Verka aktīvi dejo un kustas līdzi. Viss taču būs un ir labi, все будет хорошо – tāds ir omulīgās „Ukrainas pelnrušķītes” galvenais moto. Kā lai nepriecājas, kā lai skumst?

Rīgā Verka Serdjučka uzstāsies ar jaunu, jokiem un krāšņiem pārsteigumiem bagātu programmu "А счастье есть!" Laime ir! Arī šajā ne tik priecīgajā laikā tā nekur nav pazudusi. Jāprot tikai to saskatīt! Verka Serjučka to prot un iemācīs arī mums!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV