Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pavels Koroļs (VATAGA) prezentēs grāmatu «Manas sirds dienasgrāmata»

Dmitry Odinoky, 09.09.2009. 14:58

20.septembrī Pavels Koroļs prezentē savējo jauno grāmatu «Manas sirds dienasgrāmata» Rīgas sienās art-klubā INDIGO (Kr. Barona 31). Jūs gaida īsta dzejiska vakara atmosfēra zem dzīva muzikāla pavadījuma un teicams bārs! Sākums 18:00, gaidām visus, bez izņēmuma.
Pavels Koroļs (VATAGA) prezentēs grāmatu «Manas sirds dienasgrāmata»

Grupas “VATAGA” koncertu programma bez šaubām ir viens no labākajiem šoviem uz Latvijas rep- skatuves. Divu spilgtu ļaužu teicama mijiedarbība; rečitatīva un dzīvās skaņas savienojums; nopietna pieeja pie skatuviska imidža; rūpīgs darbs ar skaņu; programmas pamatīga nostrādāšana, kurā pastāvīgi atrodas vieta negaidītiem eksperimentiem; pastāvīgs kontakts ar skatītājiem - visi šie elementi satrāpās kopainā zem nosaukuma «koncertu šovs no VATAGA grupas».


Pavels Koroļs

Viens no grupas "VATAGA" dalībniekiem, «Daugavpils hip-hopa galvenā figūra». Grāmatu «manu vārdu pilsēta», «miljons, no dieva» autors, uz viņa  pleciem 3 albumi grupas "VATAGA" sastāvā. Savā daiļradē veiksmīgi apvieno dzeju un hip-hopu. Netradicionālā pieeja pie daiļradei un priekšnesumiem uz skatuves ļauj viņam radīt pilnīgi unikālus projektus ne tikai klubiem, bet arī teātriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV