Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Over The Top pasākuma ietvaros Gacho prezentēs savu jauno albumu

Evija/ Essential, 09.09.2009. 15:52

Ceturtdien, 17.septembrī, Club Essential Lielo zāli pieskandinās pasākuma sērijas Over The Top kārtējais pasākums, kā ietvaros Gacho prezentēs savu albumu. Paredzēta vairāku viesu uzstāšanās un ne viens vien pārsteigums hip hop  mūzikas cienītājiem.
Over The Top pasākuma ietvaros Gacho prezentēs savu jauno albumu

Pasākuma autors – DJ Rapa savu ceturto Over The Top sērijas pasākumu nodod talantīgā rap izpildītāja Gacho rokās. Gacho, kā jau pretenciozam rap izpildītājam pienākas, nebaidās izpaust savas domas par jebko, kas satrauc viņu un viņa līdzgaitniekus. Gacho patīk atšķirties no pārējiem, ar ko viņš ir izcīnījis cieņu daudzo rap mūzikas piekritēju vidū. Over The Top pasākumā Gacho prezentēs savu jauno albumu.

Pasākumu ieskandinās Club Essential rezidentDJs Get Dizzy, pēc kā uz skatuves kāps Gacho, kurš skatuvi dalīs ar vairākiem draugiem un skatuves biedriem, rap māksliniekiem, no kuriem daži arī piedalījušies jaunā albuma tapšanā un jau vairākus gadus dala skatuvi, studiju un emocijas ar Gacho - Āķis, kura kontā nu jau ir viens albums un nebeidzams veiksmīgu koncertu saraksts; BB.Romāns, kurš drīzumā plāno prezentēt savu jauno dziesmu; jaunais producents Domino, kurš producējis gan Gacho, gan Āķa, Riga Records un Austrumbloks albumus. Kā jau ierasts, kopā ar Gacho uzstāsies arī DJ Aspirīns un pavadošais vokālists Fakts. Gacho arī paredzējis pārsteigumu pasākuma apmeklētājiem – Gacho albuma prezentācijas ietvaros uzstāsies kāds īpašs viesis, kurš ir viens no Latvijas hiphop kultūras pamatlicējiem.

Pēc Gacho albuma prezentācijas dejas turpināsies hip hop ritmos kopā ar populāro igauņu DJ Quest, kurš savu pozīciju hip hop DJ vidū ir noturējis ar savu oriģinālo un agresīvo scratch taktiku. DJ Quest garajā uzstāšanās vietu sarakstā ir arī tādi slaveni festivāli, kā Roskilde Music Festival (Dānija), Montreux Jazz Festival (Šveice), Transmusicales Music Fest (Francija) DJ’s For Life (Lielbritānija) utt.

Pasākumu noslēgs tā autors – DJ Rapa, ar enerģiskiem RnB un hip hop ritmiem back to back setā ar Club Essential rezidentu DJ Vento. Kā jau ierasts pasākuma viesiem būs iespēja iegūt savā īpašumā DJ Rapa īpaši sagatavoto mix CD.

Tiekamies pārsteigumiem bagātajā Over The Top -  17.septembrī, Club Essential!

Vairāk informācijas:
http://www.essential.lv
http://www.myspace.com/djrapa1
http://djrapa.draugiem.lv
http://www.myspace.com/gacholv
http://www.draugiem.lv/Gacho
http://www.myspace.com/djquestosahn

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV