Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Greenwood" nepaklausīgie ļaudis strīķē septembra kurpiņas

Jānis Indriksons, 09.09.2009. 22:46

Šajā nedēļas nogalē klubā "Greenwood" par neaizmirstamiem mirkļiem gādās Kaspar Bindeman, D.Tribe un Janko.
"Greenwood" nepaklausīgie ļaudis strīķē septembra kurpiņas

Ceturtdien, lai krāšņāks skats uz nākamās dienas darba vīriem, uzstāsies Kaspar Bindeman ar klaudzināmo mūziku visām atvērtajām sirdīm. Saimnieki iegādājuši jaunu bordo sēžamvietu onkuļu brīvestības istabā, tāpēc alum būs plūst kā neprātīgai strūklai no sasista akvārija!

Piektdiena uzstāsies D.Tribe ar indie rock 60'to ''garāžas'' stilā, pieliekot 70'to un 80'to lielākās leģendas, iestarpinot pavisam jaunas un nedzirdētas roka variācijas, iešvunkās deju grīdu ne pa jokam. Kampsim gaisu aizgūtnēm, gānīsimies par kukaiņu gulētiešanas laiku un zīmēsim komiksus savā starpā kustībām vien!

Baltās naktis sestdien sagaidīs Dj Janko, rokmūzikas prātvēders. Kājām darināsim grīdas baltā klonā, balsināsim dēļu griestus skaņām mutēm, sirmcilvēkus cildināsim, gaišiem prātiem rītausmu sagaidīsim!

Klusums meža vidū nav nekad - svētdienā nāc spēlēties ar draugiem un Savirknē domas ierindas secībai.

Kustībā iekš Rīgas ielām Greenwood taloni ar laipniem sveicieniem. Tādu siltu, plaukstā gūlušu, sagaidīsim Krāmu un Jaunielas stūrī, Tevi cienāsim ar otru dzērienu par brīvu!

Ienāc ārā!

Greenwood domubiedri -
http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=216191&grouplanguage=lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV