Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Editors” uzstājas Hard Rock Café

Baiba Sniķere, 09.09.2009. 14:22

Trešdien, 7. Septembrī, industriālā indie roka grupa „Editors” sniedza koncertu Q The Music Club, Hard Rock Café.
„Editors” uzstājas Hard Rock Café

„Editors” dedzīgi atskaņoja ikvienu dziesmu no sava jaunā albuma „In This Light and On This Evening”, kas klajā nāks oktobrī, tādā veidā izvairīdamies no pazīstamāko hītu no viņu iepriekšējiem diviem albumiem, 2005. gadā iznākušā „The Back Room” un 2007. gadā iznākušā „An End Has A Start” atskaņošanas.

Būdami ģērbti viscaur melnā, viņu tumšais un spēcīgais popa skanējums bija ass kontrasts nesenajiem Sony Ericsson Presents Q The Music Club Live koncertiem pagājušajā mēnesī, kur uzstājās austrāliešu smagā roka grupa „Jet” un britu indie-folka grupa „Noah and The Whale”.

„Editors” dziesmas klausījās arī  „Q” konkursa uzvarētāju dzirdīgās ausis, iespējams dziesmas „Bricks and Mortars” vārdu "stealing pounds and pence" vietā saklausīdami "stealing pots and pans from you all", un pašās beigās grupa viņiem par prieku spēlēja pāris top singlus. Gūdami publikas atzinību ar dziesmu „Smokers Outside The Hospital Doors”, koncertu viņi turpināja ar dziesmām „Munich” un „You Are Fading”, no kurām pirmā ir iekļauta „Q” kompilācijā „Q The Anthems”.

Šis ir viens no pirmajiem Stafordšīras grupas koncertiem garās koncerttūres ietvaros. Grupa līdz šā gada beigām koncertēs Lielbritānijā un Eiropā.

„Editors” jaunais albums „In This Light and On This Evening” klajā nāks 12. Oktobrī.

Albumā iekļautās dziesmas:
-In This Light
-Bricks and Mortar
-Papillon
-You Don't Love
-The Big Exit
-The Boxer
-Like Treasure
-Eat Raw Meat=Blood Drool
-Walk The Fleet Road
-Smokers
-Munich
-You Are Fading

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV