Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Underworld” sadarbojas ar Braienu Īno

Baiba Sniķere, 14.09.2009. 18:17

Deju mūzikas duets  “Underworld” ir atklājuši, ka pašlaik strādā pie jaunā albuma materiāla kopā ar Braienu Īno.
“Underworld” sadarbojas ar Braienu Īno

Duets apgalvo, ka viņiem ir gandrīz triju vinila plašu vērts materiāls, bet nevienu no tiem viņi nevēlas izdot albuma formātā.

“Pašlaik mēs negribam turēties pie albuma formāta. Mums tas liekas diezgan vecmodīgi”, skaidroja grupas līderis Karls Haids.

“Jaunu dziesmu radīšana, to izlaišana, panākumu gaidīšana un tad atkal jaunas dziesmas izlaišana prasa diezgan daudz enerģijas. Tas liek mums atcerēties to, kāda bija sajūta, kad radījām 12 collu vinila plates.”

Duets, kas Austrālijā strādāja kopā ar Braienu Īno, informēja, ka nākamo nedēļu laikā atgriezīsies ierakstu studijā.

“Patiesībā mēs paguvām ierakstu studijā tikt jau šonedēļ un mazliet arī pagājušajā nedēļā, kas ir neticami”, “BBC 6 Music” informēja Haids.

“Tas ir brīnums, ka varējām tik ātri savākties. Parasti mūsu mantas ir izkaisītas pa visu pasauli vai arī mums ir pietiekoši daudz laika, lai atbrauktu atpakaļ, izkravātos, steigā savāktu mantas un tad atkal lidotu prom.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV