Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Vai “Kasabian” dziesma būs dzirdama Gaja Ričija jaunākajā filmā?

Baiba Sniķere, 14.09.2009. 18:22

Filmas “RocknRolla” režisors Gajs Ričijs vēlas tikties ar Leičesteras grupu, lai runātu par gaidāmo sadarbību.
Vai “Kasabian” dziesma būs dzirdama Gaja Ričija jaunākajā filmā?

Kā stāsta, tad gangsteru filmu režisors Gajs Ričijs dedzīgi vēlas, lai grupa “Kasabian” izpildītu skaņu celiņu viņa gaidāmajai filmai. Madonnas bijušais vīrs, kurš iepriekš ir režisējis tādas filmas kā “Rokenrolleris” (“RocknRolla”) un “Ķēriens” (“Snatch”) ar Bredu Pitu galvenajā lomā, drīzumā cer satikties ar grupu, lai apspriestu šo ideju.

“"Kasabian" albums “West Ryder Pauper Lunatic Asylum” ir labākais, ko šogad esmu dzirdējis. Es to nepārtraukti atskaņoju”, viņš pauda “The Sun”. “Es ļoti vēlos tikties ar grupu. Viņu jaunākā albuma mūzika ļoti labi derētu manas jaunākās filmas skaņu celiņam. “Kasabian” ģitārists un dziedātājs Seržs Picorno ir ļoti talantīgs puisis.”

Grupa bija nominēta “Barclaycard Merkūrija balvai” (“Barclaycard Mercury Prize”) par 2009. gada labāko albumu Lielbritānijā un Īrijā, bet balvu neieguva.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV