Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā tiks atklāts jauns klubs “STEAM”

JeJevgenijs, 15.09.2009. 11:23 | komentāri (3)

Vai vēlaties atgriezties atpakaļ nākotnē? Alternatīvajā nākotnē?! Nokļūt uz pasaules, kur valda līdz pilnībai attīstītas tvaika mašīnu tehnoloģijas, savukārt elektronika nekad netika atklāta? Tad laipni gaidīti 18. un 19. septembrī uz grandiozu kluba „STEAM” atklāšanu (Rīgā, Kungu 8).

Sajūtiet 19.gs. Viktorijas laikmeta atmosfēru, senatnes un augstu tehnoloģiju sintēzi, iedomājieties, kā džentlmeņi cilindros braukā tvaika mašīnās no lapu metāla ar milzīgām kniedēm, savukārt koķetīgās dāmas seksuālās korsetēs veikli pārvalda ar dažādām lietiņām.

Kluba „Steam” oficiālajā atklāšanā dzīvā mūzika, kā arī kvalitatīva house mūzika būs vakara neatņemama sastāvdaļa. Uz skatuves uzstāsies Latvijā plaši atpazīstamā grupa „OTRA PUSE” ar savām liriskajām dziesmām elektroniskajā izpildījumā, DJ SAINT kopā ar saksofonistu ALEX, kā arī jaunie, enerģiskie puiši no grupas „VASABI”, kuri spēlē bungas un ģitāras.

www.steam.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV