Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Passport:Music" performance klubā „Fontaine Palace”

Antra Balode, 15.09.2009. 16:26

No 10.-20. septembrim Liepājā uz projektu „Passport:Music” pulcējas 36 dalībnieki no 7 Eiropas valstīm, kuru aicinājums ir mūzikas un video producēšana un miksēšana. Projekta dalībnieki Latvijā ieradušies no Itālijas, Dānijas, Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Nīderlandes un Vācijas, lai 10 dienu laikā sadarbotos un radītu vienotu skaņdarbu un audiovizuālu performanci, kuras prezentācija notiks šo sestdien, 19. septembra naktī no pl. 21:00 Liepājas klubā „Fontaine Palace”.
„Passport:Music" performance klubā „Fontaine Palace”

Vakara nagla būs pusotru stundu ilga izrāde, aptverot tādus elektroniskās mūzikas stilus kā ambient, dubstep, jungle, breakcore, d’n’b, breakbeat, psy trance, tekkno, ghetto bass, kā arī regeju un hiphopu. Performancē būs iesaistīti arī dzīvie instrumenti un akrobāti, bet par pasākuma vizuālo noformējumu rūpēsies vairāki Eiropas videomākslinieki. Visas nakts garumā abās zālēs būs dzidama elektroniskās un dzīvās mūzikas sintēze dīdžeju un producentu izpildījumā.

„Passport:Music” ir starptautisks jauniešu apmaiņas projekts par Eiropas dažādo kultūru atšķirībām un kopīgo mūzikā, un projekta laikā radītais skaņdarbs ir vēstījums par Eiropas vienotību un apliecinājums dažādu kultūru pārstāvju veiksmīgai sadarbībai. Pēc pasākuma audio ieraksts būs publiski brīvi pieejams lejupielādēšanai internetā, kā arī ierobežotā skaitā tiražēts CD formātā. Papildus informāciju par „Passport:Music” dalībniekiem un pašu projektu iespējams iegūt blogā www.passportmusic.wordpress.com.

Projekts tiek realizēts ar ES programmas „Jaunatne darbībā” atbalstu.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV