Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“PeR” uzstāsies “Kefīrā”

Hildegarde Grīnberga, 15.09.2009. 17:57 | komentāri (5)

Rīt, 16. septembrī, bārā - klubā Kefīrs pl. 18.00 notiks grupas PeR koncerts, kura noslēgumā tiks oficiāli prezentēts dziesmas "Bums" videoklips.
“PeR” uzstāsies “Kefīrā”

Ar šo koncertu klubs Kefīrs atklāj jauno tradīciju – ik pāris nedēļas uz Kefīra skatuves kāps Latvijas mūziķu apvienības, lai sniegtu koncertus dzīvā izpildījumā.

Grupa PeR ir 3 puišu vokālā- beatbox grupa, kura savu darbību aizsāka 2007. gadā ar piedalīšanos krietnās mūzikas festivālā „Dziesma Manai Paaudzei 2007” un Mūzikas un mākslas festivālā "Bildes 2007". PeR puiši ir piedalījušies vairākos Latvijas konkursos un festivālos.

PeR aicina visus draugus uz savu "Spankalicious" iePēRienu, kurā piedalīsies arī Markus Riva, Sabīne Berezina un, protams, Mārtiņš Freimanis, kura dziesma "Bums" ir viens no pēdējo nedēļu lielākajiem radio hitiem Latvijā!

Bārs – klubs Kefīrs darbojas otro mēnesi, tas atrodas A. Briāna 9a. Bārā ir pieejams plašs dzērienu klāsts, īpašas gardēžu vēlmes apmierinās 4 Rīgas labākie bārmeņi.

Vairāk informācijas:
www.klubskefirs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV