Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Izcili latviešu mūziķi uzsāk koncertsezonu Cēsu Izstāžu namā

Ieva Malceniece, 16.09.2009. 09:27

19. septembrī plkst. 17.00. Cēsu Izstāžu namā skanēs koncertu cikla ''Rudens mūzika 2009'' programma ''Skaņu labirints'', kas vienlaikus būs arī mecosoprāna Ievas Parša albūma prezentācija.

Koncertā kopā ar Ievu uzstāsies lieliski kamermūziķi, daudzu starptautisku konkursu laureāti – Herta Hansena, Anete Toča, Elīna Endzele, Liene Kļava, Ainārs Rubiķis un koncertcikla mākslinieciskais vadītājs cēsnieks Kristaps Pētersons.

Mūziķus cēsniekiem bija iespēja dzirdēt jau šajā vasarā Cēsu Mākslas festivāla laikā, kad Ieva Parša izpildīja vienu no titullomām mūziklā „Brīnišķīgā pilsēta”, savukārt Kristaps Pētersons sniedza koncertu vecās alus darītavas telpās.

Koncertu ciklu organizē radošā apvienība ''Ŗudens mūzika'' sadarbībā ar Cēsu Izstāžu Namu, Jauno Rīgas teātri un Valmieras mūzikas skolu.

Otrs cikla „Rudens mūzika” koncerts notiks 21.oktobrī. Šī koncerta nosaukums -„Dziesmas par mīlestību”. Koncerta programma ieturēta nosacīti vieglajā žanrā un sevī ietver Jēkaba Nīmaņa mūziku Jaunā Rīgas teātra izrādei „Latviešu mīlestība”. Koncertā piedalīsies šī teātra aktieri Andris Keišs un Vilis Daudziņš, komponists Jēkabs Nīmanis, un, protams, cikla mākslinieciskais vadītājs Kristaps Pētersons.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV