Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Liepājas latviešu biedrības nams aicina uz rudens sezonas atklāšanas balli

Madara Pūķe, 16.09.2009. 16:07

Nemanot ir pienācis rudens un Liepājas latviešu biedrības nams, turpinot tradīcijas, aicina uz rudens sezonas atklāšanas balli „Ar vēja čukstiem uz spārniem” kopā ar grupu „Roja”.
Liepājas latviešu biedrības nams aicina uz rudens sezonas atklāšanas balli

Grupa „Roja” Liepājas latviešu biedrības namā viesosies pirmo reiz, lai iepriecinātu liepājniekus un ļautu kaut mirkli – dejā, aizmirst par ikdienas rūpēm, „Roja” ir sarūpējusi īpašu programmu.

Grupa tika dibināta 1998. gadā kā projekts "Roja". Šo vienpadsmit gadu garumā grupai izdoti trīs albumi – „Laiks mīlēt”, „Tavs smaids” un „Mazliet no vēja”, turpinot vēja un piejūras pilsētas tematiku grupa „Roja” šobrīd strādā pie ceturtā albuma izdošanas un jauna muzikāla projekta „Jūras dziesmas”.

2004. gadā grupai „Roja” tika izveidots jauns sastāvs, līdz ar to grupa ieguva jaunu skanējumu, jo tiek izmantoti akustiskie instrumenti. Savā jaunajā sastāvā „Roja” vairakkārt ieguvusi godalgotas vietas „Latvijas Šlāgeraptaujā”. Šobrīd grupā spēlē Jānis Kalniņš (vokāls, taustiņi), Modris Sproģis (balss, akustiskā ģitāra), Vairis Ozoliņš (basģitāra), Andris Lakšmanis (bungas) un Māris Daubars (soloģitāra). Balles apmeklētājiem par prieku tiks spēlēts arī muzikālais radio hits „Kamenes deja”, kurš titulu spēlētākā dziesma Latvijas Radio 2 ieguvis divus gadus pēc kārtas.

Tiksimies ar grupu „Roja” Liepājas latviešu biedrības nama rudens sezonas atklāšanas ballē 26. septembrī plkst. 20.00.
   
Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija biedrības nama kasē, kontaktinformācija – tālr. 63423829.

Papildus informācija: www.biedribasnams.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV