Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Greenwood saka “Aiziet!” un piedalās Rīgas klubu nakts festivālā

Jānis Indriksons, 16.09.2009. 23:17

Šonedēļ klubs "Greenwood" izvērš ierastās rokballītes un piedalās klubu kultūras festivālā "Aiziet".
Greenwood saka “Aiziet!” un piedalās Rīgas klubu nakts festivālā

Sākam rokballīti jau ceturtdienā ar Dj Janko un meklējam pilsētā Greenwood talonus, kas dāsni apbalvo meklētāju ar otru kokteili bez maksas.

Piektdien, 18. septembrī, AIZIET festivāla ietvaros neģēlīgā Pop Art Night – interesantas vizualizācijas, bildes, indie rock & ska, pa vidu virpuļojošs trikmeistars, kur mazliet pēc 23:00 muzikālo baudījumu sniegs THE BRIEFING! Ja neesi vēl iepazīstināts, tad lūdzu – Tava jaunā mīļākā grupa! The Briefing mūziku raksturo eksperimentāla pieeja, kombinējot dzīvo izpildījumu ar elektroniku. Šogad grupas skaņdarbos modē ir dance-punk. Stilistiski The Briefing mūziku ir grūti ievietot kādā lauciņā. Lai devētu par acid jazz - pārāk daudz tajā jūtams roka un electronica iezīmes. www.thebriefing.lv  Ieeja uz koncertu – 2 Ls, AIZIET festivāla apmeklētājiem, uzrādot aproci vai biļeti,  par brīvu, Greenwood draugiem – īpašā cena.

Sestdien, 19. septembrī, festivāls turpinās ar EverGreenWood Night. Spiedzošo meiteņu pavēlnieki Dr. Mojo_Man &  Dj Kaspar Bindeman /evergreen rockenrolla'/  un  Dj Esoniq /american oldschool funk/,  naktī vizualizācijas no 69.gada Woodstockas festivāla  un amerikāņu oldschool filmām. Smailo spicpurnu kurpēm laiks gulēt augstākajos plauktos, puķainās pastaliņas sāk savus ritmus!

Svētdien, atcerēsimies un pieminēsim Patrick Swayze ar labām filmām, dzersim tēju, sāpošajām galvām atsvaidzinoša sidra glāze par atvieglinātu cenu.

Pilsēta ienāk mežā un mežs ienāk mūsu prātos. Ienāc ārā!

Neticami veiksmīgs piedāvājums no Greenwood saimniekiem – Laimīgās Stundas ik reizi skaļajās dienās no plkst. 22:00 – 23:00! Pērkot vienu kokteili, saņemsi otru par brīvu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV