Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“DEPO” uzstāsies dream pop grupa “Heligoland” no Parīzes

DEPO, 17.09.2009. 12:23

23. septembrī klubā “DEPO” kopā ar vietējām grupām “Inlay” un “Still in Progress” uzstāsies Francijā mītošā indie grupa “Heligoland”.
“DEPO” uzstāsies dream pop grupa “Heligoland” no Parīzes

“Heligoland” tika izveidota 1999. gadā Austrālijas pilsētā Melburnā. Austrālijā grupa izdeva divus albumus, kā arī nospēlēja neskaitāmus koncertus. Kopš 2007. gada grupa par savu mītnes vietu izvēlējusies Parīzi, un tagad tā sastopama šīs pilsētas, kā arī citu Eiropas valstu  koncertu vietās, pagājušā gada martā grupa viesojās arī “DEPO”. Nesen grupa ierakstījusi savu trešo albumu, kuru producējis un miksējis grupas “Cocteau Twins” dalībnieks Robins Gutrie.

Grupa spēlē sapņainu, ēterisku indie. Šo stilu dēvē par dream pop, te sastapsieties ar burvīgu, augsta reģistra Karenas Vogtas vokālu apvienojumā ar klusinātu ritma grupu un efektiem bagātām, noslēpumainu pasauli uzborošām ģitārām. Grupas mūziku varētu salīdzināt ar tādām stila grupām kā “Cocteau Twins”, “Azure ray”, “Dead can dance”, tiem, kas nepārzina šo stilu “Heligoland” mūzika varētu raisīt asociācijas arī ar tādām grupām kā “Sigur Ros”, “Mum”, “Air”, “Royksopp”. Varam apliecināt, ka grupa ir ļoti pieredzējusi un neatstās vienaldzīgu nevienu, kurš spēj novērtēt labu mūziku.

Der ielāgot, ka koncertu sāksim samērā agri, pirmā grupa varētu sākt spēlēt jau ap 20.30, bet viss koncerts varētu beigties savlaicīgi, lai ar pēdējo transportu varētu paspēt mājās.

HELIGOLAND (Austrālija/ Francija – indie/ dream pop)
http://www.myspace.com/heligoland
http://heligoland.org/
VIDEO - http://www.youtube.com/watch?v=81yq-pyBrg0&feature=related
+ STILL IN PROGRESS
http://draugiem.lv/sip
INLAY
http://draugiem.lv/music/artist/?id=31272

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV