Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Oranžās brīvdienas” prezentēs videoklipu

Oranžās brīvdienas, 17.09.2009. 18:37

26. septembrī Rīgā, kafejnīcā „Leningrad” notiks latviešu turbofolka grupas „Oranžās brīvdienas” pirmā videoklipa „Par sēnēm” prezentācija.
„Oranžās brīvdienas” prezentēs videoklipu

Grupa tikko pabeigusi darbu montāžas studijā un nu gatava nodot savu video dziesmai „Par sēnēm” plašākas sabiedrības uzmanībai. Klipa filmēšana notikusi OB Balkānu koncertturnejas laikā šī gada martā, tur redzami kadri, kas tapuši Latvijā, Lietuvā, Polijā, Ukrainā, Rumānijā, Bulgārijā un Maķedonijā. „Klips izdevies necerēti dinamisks un pašiem tas nav apnicis pat pēc vairāku reižu noskatīšanās. Visi kadri ir īsti un dzīvi. Cerēsim, ka arī citiem to skatīties būs jautri,” tā par jauno darbu saka grupas līderis un vienlaikus arī klipa režisors Ints Ķergalvis. Atgādinām, ka šogad OB uzvarējusi garāžu grupu konkursā „Soundwave”, kur balvā ieguvusi MTV profesionāļu veidotu videoklipu. Šī klipa, dziesmai „Nerunāsim aplinkus”, filmēšana sāksies oktobrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV