Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Muse" būtu ar mieru sacerēt ierakstīt Džeimsa Bonda filmai

Egija Petrova, 18.09.2009. 10:00

Rokgrupa "Muse" ir izteikušies, ka būtu ar mieru ierakstīt dziesmu nākamajai Džeimsa Bonda filmai.
"Muse" būtu ar mieru sacerēt ierakstīt Džeimsa Bonda filmai

„Tas ir kaut kas, kam mēs noteiktu piekristu vai vismaz izmēģinātu,” ziņu aģentūrai "BBC" teica grupas bundzinieks Dominiks Hovards. „Noteikti pāris no mūsu dziesmām sakrīt vienā noskaņas līmenī ar Džeimsu Bondu, un man liekas, ka mums kopā varētu izdoties,” stāstīja Hovards. Dominiks Hovards apbrīno Veru Ljūnu (Vera Lynn) un Džeimsu Bondu.

Daniels Kreigs atgriezīsies Džeimsa Bonda lomā viņa 23. piedzīvojumā, lai gan vēl nav zināms filmas izdošanas datums.

Pēdējā Džeimsa Bonda filmas dziesma bija "Another Way to Die", kuru ierakstīja Džeks Vaits (Jack White) un Alīsja Kīss (Alicia Keys).

Grupa "Duran Duran" bija pēdēja Lielbritānijas grupa, kura ierakstīja dziesmu Bonda filmai. Tas bija vairāk nekā pirms 20 gadiem 1985. gada filmai ar nosaukumu "A View To a Kill".

„Pēdējo laiku dziesmas šai filmai bija diezgan labas," teica Hovards. „Manuprāt, mēs varētu paveikt labu darbu.” „Dziesma "United States of Eurasia" no jaunā albuma varētu derēt, bet tagad laikam jau ir par vēlu.”

Viņš piebilda, ka basģitārists Kristofers Volstenholms ir liels Bonda fans.

Orķestrāla simfonija

Albums "The Resistance" ir nākamais albums pēc 2006. gada albuma "Black Holes And Revelations", un tajā ir trīsdaļīga orķestrāla simfonija ar nosaukuma "Exogenesis".

Vai "Muse" apsver domu radīt dziesmas visai filmai?

„Mets Belamijs radīja nobeiguma dziesmu filmai "The International",” teica Hovards. „Kā grupa mēs neesam to darījuši, bet mums dažreiz lūdz šādas lietas. Tas viss Holivudas pasaulē notiek mazliet dīvaini, jo daudz laiku pavada, uzklausot to, ko citi vēlas, lai tu dari, un tas ir mazliet nepatīkami, jo mums patīk darīt to, ko mēs gribam. Tātad, manuprāt, ja varat atrast filmu režisoru, ar kuru jums varētu būt kopīgas intereses, un tā ir lieliska filma, un jums liekas, ka varēsiet labi sadarboties, tad tas varētu būt iespējams.”







Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV