Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupa "The Smashing Pumpkins" izdos bezmaksas albumu

Egija Petrova, 18.09.2009. 12:44

Grupa "The Smashing Pumpkins" izdos bezmaksas albumu, kurā būs iekļautas 44 dziesmas.
Grupa "The Smashing Pumpkins" izdos bezmaksas albumu

Jaunā albuma nosaukums būs "Teargarden by Kaleidyscope", tajā tiks iekļautas 44 dziesmas, kuras izdos pa vienai, pirmo dziesmu izdos oktobrī.

Grupas līderis Billijs Korgans savā blogā rakstīja par šo projektu: „Bezmaksas nozīmē bezmaksas, tas nozīmē, ka nevajadzēs nekur reģistrēties, nevajadzēs norādīt e-pasta adrese vai lekt caur riņķiem.” Viņš piebilda: „Varēsiet doties un paņemt dziesmu vai dziesmas, kuras vēlaties, tik reizes, cik vēlēsieties.”

Jaunā albuma ierakstīšana sākās 15. septembrī. Korgans pavēstīja arī to, ka albums ir balstīts uz taro kārti "Muļķa ceļojums" ("The Fool's Journey") un albums būs kā atgriešanās "grupas "The Smashing Pumpkins" sākotnējām psihodēlijas vērtībām: noskaņu radošs, melodisks, smags un glīts".

Papildu bezmaksas lejupielādējamajām dziesmām būs arī 11 EP, kas nav pilna apjoma albumi, jo tajos ir 4 dziesmas. Kad albums būs pabeigts, tiks izdota ekskluzīva disku paka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV