Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Intars Busulis nodod radio stacijām jaunu dziesmu “Paliksim kopā”

Una Taal, 18.09.2009. 13:57 | komentāri (1)

Intara Busuļa jaunā dziesma  “Paliksim kopā”  17. septembrī tika nodota Latvijas radio stacijām. Šobrīd tiek strādāts pie dziesmas video klipa.
Intars Busulis nodod radio stacijām jaunu dziesmu “Paliksim kopā”

Dziesma “Paliksim kopā” ir Intara Busuļa duets ar veinu no grupas „Lady’s Sweet” solistēm Vinetu Elksni. Plašākai publikai Vineta atmiņā būs palikusi no tādiem projektiem kā koncertuzvedumi “Cabaret”, mūzikla “Vestsaidas stāsts”, izrādes “Izredzētais”, “Kapteiņa stāstiem” u.c.  

Komponists ir Intara kolēģis un draugs komponists Kārlis Lācis, bet teksta autors Jānis Elsbergs, kuri ir arī pagājušā gadā radītās dziesmas „Brīvdiena” autori.

Sadarbībā ar filmu studiju „Nordic film production” Intars strādā pie jaunā video klipa dziesmai „Paliksim kopā”, kas skatītāju vērtējumam tiks piedāvāts jau oktobra beigās.

Video klipa režisors Jānis Vingris ir vairāku dokumentālo filmu, īsfilmu un spēlfilmas režisors. Klipa producente Kristīne Saldūksne.


Dziesmu iespējams noklausīties Intara Busuļa mājas lapā www.intarsbusulis.com , lejupielādēt www.platformamusic.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV