Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Mielavs un Pārcēlāji ar jauno koncertprogrammu „Nospiedumi” uzstāsies Cēsīs

Daiga Janševska, 21.09.2009. 10:21

13.novembrī plkst.19.00 Cēsu 2.pamatskolā (Gaujas iela 45,Cēsis), viesosies Mielavs un Pārcēlāji ar koncertprogrammu „Nospiedumi”.
Mielavs un Pārcēlāji ar jauno koncertprogrammu „Nospiedumi” uzstāsies Cēsīs

Jaunajā koncertprogrammā «Nospiedumi» līdzās A.Mielava un G.Solas klasiskajam repertuāram, sākot ar «Jauns mēness» laiku dziesmām līdz visjaunākajām, tiks atskaņoti arī citu autoru darbi. Tās ir dziesmas, kas gadu gaitā atstājušas neizdzēšamas atmiņas - nospiedumus dziedātāja apziņā. Starp to autoriem ir Boriss Grebenščikovs, Mikaels Tariverdijevs, Bulats Okudžava, Zemfira, Žilbērs Beko, Pols Saimons un citi.

Koncerti — "iešana pie cilvēkiem" — A.Mielavam ir iešana pie savējiem: "Mūsu grupas muzikālā vēsture ir pietiekami ilga, lai koncertos vairs neiemaldītos sveši cilvēki, tādi, kuri nezinātu, ko viņiem šovakar darīt, vai kuri atnāk ziņkārības dēļ. Mēs braucam tikties ar "savas sektas dalībniekiem". Tā ir sekta, kas pielūdz mīlestību starp vīrieti un sievieti."

Septembrī klajā nāca arī Mielava un Pārcēlāju skaņuplate ar tādu pašu nosaukumu:„Sākotnēji „Nospiedumi” bija iecerēti tikai kā koncertprogramma, kurā mēs iemācītos citu autoru dziesmas. Kad sākām pie tās strādāt, sapratām, cik tas ir nopietni, darbietilpīgi un atbildīgi. Tā radās ideja par skaņuplati, nu tas viss veiksmīgi realizējies,” stāsta Ainārs Mielavs.

Mielava un Pārcēlāju albumā „Nospiedumi” — desmit kompozīciju angļu, krievu, itāļu un franču valodā. Dziesmu autori — Pols Saimons, Boriss Grebenščikovs, Mikaels Tariverdijevs un Boriss Pasternaks, Žilbērs Beko, Bulats Okudžava, Kets Stīvenss, Liza Džerarda un Brendans Perijs. Žanru amplitūda — no filmas Likteņa ironija melodijas līdz grupas Dead Can Dance skaņdarbam.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties Cēsu Kultūras centra un „Biļešu serviss” kasēs. Biļetes cena: Ls 4, - ;5, - ;6 –

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV