Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Doves”, Dizijs Raskals, Smokijs Robinsons būs klasiskās mūzikas festivāla “BBC Proms” galvenie mākslinieki

Baiba Sniķere, 21.09.2009. 11:46

“Doves”, Dizijs Raskals (Dizzee Rascal) un Smokijs Robinsons (Smokey Robinson) būs šā gada klasiskās mūzikas festivāla “BBC Proms” galvenie mākslinieki.
“Doves”, Dizijs Raskals, Smokijs Robinsons būs klasiskās mūzikas festivāla “BBC Proms” galvenie mākslinieki

Šajā festivālā, kas no 20. līdz 24. oktobrim norisināsies Londonas “Roundhouse” koncertzālē, dalību ņems arī “Florence And The Machine” un “Metronomy”.

Grupai “Doves” 22. oktobra priekšnesumam kopā ar Londonas bulgāru kori (London Bulgarian Choir) sagatavoties palīdzēja kormūzikas aranžētājs, komponists Avshaloms Kaspī (Avshalom Caspi), bet Robinsons 24. oktobrī koncertēs kopā ar BBC koncertorķestri (“BBC Concert Orchestra”).

Dizijs Raskals 21. oktobrī koncertēs kopā ar dzīvās mūzikas grupu “Young Punx” un orķestra “Heritage” (“Heritage Orchestra”) stīgu instrumentu grupu, bet “Metronomy” un “Florence And The Machine” 22. oktobrī uzstāsies kopā ar “Roundhouse” teātra studiju un fonā būs redzami mūzikas video.

Drīzumā tiks paziņoti arī pārējie šā festivāla dalībnieki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV