Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Essential" notiks koncerts HIP HOP’s no LV

Jānis Penka, 22.09.2009. 14:58

Ceturtdien, 15.oktobrī klubā "Essential" Streetshop sadarbībā ar Platforma.lv piedāvā koncertu - HIP HOP’S no LV.
"Essential" notiks koncerts HIP HOP’s no LV

Kluba “Essential” main dancefloor zālē, turpinot Ozola albuma “Neatkarība” pasākuma tradīcijas, uz vienas skatuves kopējam koncertam apvienosies tādi hip hop projekti/grupas/izpildītāji kā Ozols, Sekkta, Nātre, PKI , Pionieris & Dj A.G.

Koncerta organizatori un atbalstītāji plāno šo koncertu veidot kā vienu no lielākajiem vietējiem hip hopa notikumiem, kas varētu nākotnē apvienot iespējams visus aktuālākos šī žanra izpildītājus.

Paredzēts, ka koncerts turpmāk notiks reizi gadā un kalpos kā atskats uz aizvadīto sezonu, kā arī piedāvās šo mūzikas žanru redzēt citā kvalitātē un gaismā.

Biļetes iepriekšpārdošanā ir pieejamas visās Biļešu servisa kasēs, Statoil uzpildes stacijās, veikalos Streetshop, kā arī kluba “Essential” kasēs pasākuma dienā. Cena 3.00 Ls. Pasākumā nav vecumu ierobežojumu.

Kad: ceturtdien, 15.10.09
Cikos: plkst. 20:00 (Koncerts sāksies laicīgi!)
Kur: kluba “Essential” main dancefloor zālē.

Interneta tiešraide: www.Platforma.lv

Informatīvie atbalstītāji : LNT, Latvijas Mūzikas Kanāls, Draugiem.lv, hhradio.lv, Street TV, Latviešu Radio, hiphopz.lv, ground.lv, nightlife.lv, Randoms, Be, Mass Dnm, Blud.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV