Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Humora atvasarā” Liepājas Olimpiskajā centrā piedāvās "Dziedošos gaiļus"

Mārtiņš Sīlis, 23.09.2009. 11:41

Jau rīt, 24.septembrī plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē koncertuzvedums „Humora atvasara”, kurā skatītāji no jauna varēs tikties ar Andri Baltaci un grupu "Baltie Lāči", kuri prezentēs jaunu humoristisku programmu "Čan gall", kas latviskā tulkojumā no franču valodas nozīmējot "Dziedoši gaiļi".
“Humora atvasarā” Liepājas Olimpiskajā centrā piedāvās "Dziedošos gaiļus"

Programmā arī piedalās par "Balto Lāci" kļuvušais francūzis Nikolā Roldāns. Mākslinieki sagatavojuši asprātīgus, muzikālus jokus un dziesmu parodijas, kuras atklāj Latgales ciešo saistību ar Franciju.

Pasākumu vadīs šarmantās dāmas Mildiņa Nabiņa un Skaidrīte Krāniņa (Jānis Jarāns un Dainis Porgants), priecējot skatītājus ar apsveikuma koncertu „Daudz naudas!”, kura laikā viņas nodos sveicienus pat no Valda Zatlera un Aigara Kalvīša, kā arī pastāstīs par saviem piedzīvojumiem jaunībā un ceļojumos.

Kā arī latviešiem iemīļotā seriāla „UgunsGrēks” (agrāk „Neprāta cena”) Helēnas lomas atveidotāja Zane Daudziņa uzrunās skatītājus, iejūtoties Baibas Rozentāles tēlā un skatītājiem sūtīs sveicienus no Losandželosā dzīvojošās latvietes Laimes Kalns – Kalniņš.

Radošajam sastāvam pievienojusies arī aktrise Indra Burkovska, kura, neskatoties uz lielo aizņemtību, gatavojoties izrādei „Vadonis”, ir piekritusi piedalīties „Humora atvasarā”. Viņa skatītājiem nodos sveicienus kā Tatjana Ždanoka, kā arī iejutīsies kādas skolotājas tēlā, kura pārkvalificējusies par astroloģi.

Šis koncertuzvedums ir veidots sirdij un labsajūtai, kurā skatītāji varēs tikties ar Latvijā iemīļotiem skatuves māksliniekiem, kārtīgi izsmieties un baudīt visu, kas piederas kārtīgam humora šovam.

Liepājas Olimpiskā centra Kultūras daļa informē, ka uz koncertuzvedumu ir pieejamas vēl tikai 50 biļetes.

Biļetes uz koncertuzvedumu iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV