Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Funk & Ska ar FHM galveno redaktoru Kasparu Zaviļeiski

Jānis Butkevičs, 23.09.2009. 11:43 | komentāri (4)

Šo ceturtdien, 24.septembrī, Rīgas naktsklubā Traffic (Aspazijas bulv. 22) koncepta Traffic Jam ietvaros kā diskžokejs klubā uzstāsies žurnāla FHM galvenais redaktors Kaspars Zaviļeiskis.
Funk & Ska ar FHM galveno redaktoru Kasparu Zaviļeiski

Šī nebūs pirmā reize, kad pie diskžokeju pultīm stāsies žurnāla FHM redakcijas vadītājs. Kaspars Zaviļeiskis, kurš ar mūziku saistītās aprindās pazīstams arī kā DJ ShahS, paralēli profesionālajai žurnālistikai kā diskžokejs mēdz uzstāties jau 15 gadus. Viņš dod priekšroku spēlēt pasākumos un klubos, kur publika uztver neierastāku, nezināmāku mūziku par to, kas skan radiostacijās. Šo ceturtdien, 24.septembrī naktsklubā Traffic skanēs Funk un Ska stila mūzika, ko Kaspars Zaviļeiskis no savas ierakstu kolekcijas atskaņos visiem kluba apmeklētājiem.

Traffic Jam ir jauna pasākumu sērija, kas aicina sabiedrībā pazīstamus cilvēkus kļūt par diskžokejiem un ļauj labāk iepazīt viņus no citas, mazāk pazīstamas un tajā pašā laikā intīmākas puses. Kā informēja Traffic Jam organizētāji, šajos pasākumos nav nozīmes, vai uzaicinātie viesi kādreiz ir uzstājušies kā DJi un vai viņi prot miksēt. Klubā tiks aicināti spēlēt žurnālisti, mūziķi, sportisti, TV un radio programmu vadītāji, kā arī citi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Pirmais Traffic Jam pasākums klubā Traffic notika 10.septembrī un tā īpašais viesis bija dziedātājs Normunds Rutulis. Mākslinieks klubā spēlēja ar skatuves vārdu N’Works.

24.septembrī līdzās Kasparam Zaviļeiskim jeb DJ ShahS naktsklubā Traffic spēlēs Jānis Butkevičs, kurš Latvijas naktsdzīves aprindās pazīstams kā Comrade. Jānis Butkevičs ir Latvijas klubu mūzikai un industrijai veltīto Interneta portālu Nightlife.lv un Djtop.lv veidotājs, ikgadējo balsojumu par Latvijas labākajiem diskžokejiem organizētājs un daudzu Latvijas izklaides industrijai veltītu rakstu autors.   

Pasākuma Traffic Jam sākums – plkst. 22.00. Ieeja klubā Traffic – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV